tisdag 23 maj 2017

Makita borrhammare bauhaus

Kombihammare med funktioner! Slagborrning, borrning och bilning. Se fullständig produktbeskrivning.


BORRHAMMARE MAKITA SDS-MAX borrhammare med funktioner: slagborrning och bilning samt elektronisk effektjustering. Hammaren är utrustad med nästa generat.

Utrustad med ett ergonomiskt gummibeklätt handtag för en bättre komfor. Ergonomisk utformad borrhammare Kompakt maskin med SDS-PLUS fäste och en slagkraft på J. BORRHAMMARE SDS-MAX 40MM SDS-MAX kombihammare med funktioner: slagborrning och bilning och elektronisk effektjustering. Borrhammaren har sidohandtag och djupanslag. Maskinen har en borrkapacitet i. Lätt och kompakt borrhammare med bilningsfunktion. Med sin lätta vikt är denna.


Välj mellan allt från skruvdragare till sticksågar inom ett och samma system!

Kraftig hammarborrning i betong och tegel, bi. Makita 18V maskiner på BAUHAUS ! Bosch GBH 2-F Professional. Skruvdragare, Batteri, 18V, 2. Internationella butiker. Välkommen till PriceRunner! Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullt med toklåga priser.


För att vara säker på att alltid veta det senaste på BAUHAUS prenumera på vårt nyhetsbrev! Om du har frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Alla de apparaterna är gjorda för dagligt arbete.


Där jag jobbar köper de den som de tycker passar dem med ergonomi eller vikt. Det enda vi har av Hilti är någon borrhammare. Behöver du elverktyg för ditt nya byggprojekt eller renovering? Vinkelborrmaskin batteri, kg, mm, -, Visa detaljer. Jag köpte en borrhammare på Bauhaus för ett par månader sedan för 4kr.


Tyvärr står det inte mer.

Håller på att bila ett installationsschakt (typ 250x7mm) ner till källaren. Den håller längre om den står i. Hej Jag hade tänkt köpa en borrhammare för att kunna borra ordentligt i betongväggar. Jag är ute efter en sådan där maskin som äter betong som om det vore smör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.