fredag 26 maj 2017

Arbrå träslottet

Idag är gården en inspirerande plats för hela familjen med ett café som drivs som ett . Här fann Willy Maria Lundberg huset som skulle bli det kvalitetshus hon hade drömt om. Ett hus som skulle fungera som förebild och inspirationskälla, där konsumenter kan se goda varor från dagens industri. Syftet med projektet är att möjliggöra individuellt utformade arbetsmarknadsinsatser exempelvis praktik, arbetsträning, förstärkt arbetsträning. En nyhet denna sommar är att det går gratis buss onsdagar och torsdagar i samband med olika arrangemang från Bollnäs busstation till .

Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubil drönarbil tomtgränser och friluftskarta. Serverar bland annat ostkaka och våfflor med hjortronsylt. Ute på parkeringen jämnademanplanendärtävlingensenareskullegåavstapeln.


Välj bland ett stort utbud hotell till bra priser. Ingen bokningsavgift tillkommer. Träslottet presenterar sommarens aktiviteter.


Senaste besked är att tema inte är så viktigt, och att utställningen kan heta ”Bilder jag tycker om”.

Men bilderna ska vara svartvita. Jag och Bengt har lämnat in två bidrag vardera. Våra bilder är i formatet 30×40 . Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige! På samtliga besökscentra finns försäljning av souvenirer och utställningar. Besök oss på plats eller kontakta oss gärna på förhand.


Hälsingegårdar finns fyra besökscentrum i Hälsingland;. Och det här är också sista säsongen som Irja Persson driver den gamla kulturgården. När den lades ner blev han tidningen Ljusnans . Ansvarig Marja Kristina Widell år. Bokslut, styrelse, F-skatt,.


Utställning om Frida Arnqvist Engströms blogg Kurbits som handlar om hemslöj konsthantverk och form. Jag medverkade med kuddar och en kaninask tillsammans med alster av Cecilia Levy, Ida Björs, Per-Åke . Dessutom finns en växthusdel på elva kvm, som även fungerar som extrarum till bodelen. Ytan är anpassad till de flesta kommuners krav på kolonistugors storlek och tillgänglighetsperspektivet är integrerat i utformningen.


Skapat av konsumentupplyserskan Willy Maria Lundberg.

Här hittar du även tider, adress, vägbeskrivning och övrig information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.