torsdag 21 augusti 2014

Alstor återförsäljare

Se våra återförsäljare här. Hitta en återförsäljare av ALSTOR 8xnära dig. I nyrenoverade och anpassade lokaler har det mycket nära samarbetet med lokala underleverantörer skapat ett kvalitetskontrollerat arbete med bra miljötänk. Superior to handle in the terrain.


ALSTOR 8xär en patentera smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Många kunder väntar nu på sina maskiner runt om i landet.

ALSTOR är synnerligen lättkörd och har en framkomlighet som är mycket imponerande. Maskinens konstruktion är väl genomtänkt och väldigt enkel. Eda Järn är återförsäljare för ALSTOR 8xterrängmaskin. Den tar sig enkelt och smidigt fram i alla typer av terräng, även på riktigt svårtillgänglig mark.


ALSTOR finns i modellerna 81 8och 8med olika motoralternativ, . Vi är mycket stolta som fått leverera en ny . Klicka på din närmsta återförsäljare i kartan för att läsa mer. Den har mycket goda köregenskaper med boggi på både maskindel och vagn.

Förarmiljön är mycket bra och maskinen kan utrustas med dubbelkommando så att man sitter bra både framåt och bakåt för att . Je fais un devis gratuit avec ce professionnel . FARMA har genom årens lopp levererat många kranar till Alstor. Ekagårdsprodukter återförsäljare. Anders Traktorservice AB. Rasks är återförsäljare för Svenska Batterilagret.


Vi är Återförsäljare utav Dala-Gripen som har praktiska Risgripar,. Sedan dess har vi sålt och förmedlat ca 1Alstormaskiner under snart års tid. Vi använder fortfarande Alstorn kontinuerligt på egna jobb . Alstor , mestadels för eget bruk i skogen. Han hoppas att det blir fler återförsäljare i Sverige för att kunna hålla sig inom rimliga avstånd. Du kan kontakta oss eller någon av våra återförsäljare som du hittar här.


Bamseprodukter i SKELLEFTEÅ Tel. I vår butik hittar du allt för skog och trädgård från Husqvarna, oavsett om du är villaägare eller proffsanvändare har vi det du söker. Välkommen till vår butik i Dingle! Dessutom har vi påtryckningar från återförsäljare i Kanada som vill börja sälja maskinen, säger Kristian.


Mycket trevlig hytt med gott om utrymme. Jan-Olov driver idag ProfiSweden i Umeå.

Han har års erfarenhet från skogsbranschen och skogsmaskinsbranschen. Den roligaste och mest intressanta affären jag har gjort, säger Alstors VD Kristian Laurell. Utöver det ser man även Polen och Tyskland som stora potentiella marknader, och redan nu finns det återförsäljare i dessa länder. Konkurrenterna är, både i Sverige och ute i Europa, i första hand andra svenska tillverkare som exempelvis Alstor.


Slutmontering av nästa Bison som är på väg ut till en kund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.