torsdag 28 augusti 2014

Fuktmätare husvagn

Köpte i går en värsting- fuktmätare och har nu mätt och mätt i den lilla prickiga. Fick olika värden lite här och där. Vilken procent fuktighet är normalvärde? Vagnen hade en temperatur av grader.


Tacksam för ett uttömmande svar.

Lämna in för fukttest posts Jan fukt posts Dec Kan man lita på ett fukttest? Jun Nybörjare behöver hjälp med begköp! En ny fuktindikator med två mätdjup yta 10mm och djup 25mm.


Lägg instrumentet på den yta som skall mätas och fastställ snabbt och tillförlitligt fukthalten i husvagn eller båt. En fuktskada betyder inte att vagnen eller bilen är förlorad. Det mesta går att fixa, säger Peter Kämpe. MÄTINSTRuMENT: Två typer av fuktmätare som mäter smidigt.


En läckande list leder lätt till en.

För snabba oförstörande fuktmätningar i väggar, tak och golv. Lämpligt för alla typer av byggmaterial. Nu kan du fukttesta din husvagn eller husbil hos Bilprovningen. Nu erbjuder vi Bilprovningens Fuktkontroll för husvagn och husbil. Protimeter Fuktmätare Mini används för att enkelt och snabbt mäta eller indikera fukt i olika material, till.


Fuktmätare för båt, husbil och husvagn , MC-5oförstörande fuktmätning kan även hitta plastpest. Den går det utmärkt att mäta med både från ut och insidan av husbilen, genom både plastmattor och glasfiber. Metall funkar den inte igenom. Jun Både husvagnar och husbilar kan få allvarliga fuktproblem, med mögel som resultat. En husvagn eller husbil utsätts för fukt från många.


Köp fuktmätare från Protimeter, Tramex, Gann m. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Utforska TOOLS breda produktutbud via TOOLS Online! GMK 2är en kapacitiv materialfuktmätare med speciell GFK-kurva.


Det är därmed ett oumbärligt hjälpmedel för identifiering av och för att undvika fuktskador i husvagn , husbil, båt och liknande områden. Förutom ett sökläge för problemområden .

Fuktmätningen och utvärderingen sker via en mätyta på apparatens baksida. Apr skaffa dig en fuktmätare. Alla bud är bindande och slagavgift debiteras på samtliga köp.


Objekten säljs i befintligt skick och är inte testade av Slagom det inte särskilt anges i objektsbeskrivningen. Eventuella fel i objektsbeskrivningen medför inget ansvar för egendomens skick i den mån det rätta förhållandet borde ha kunnat upptäckas vid . Viktigt instrument vid t. Visa filter Stäng filter. Min husvagn kördes fuktmätning vid en återförsäljare, och när jag fick husvagn hem försökte mig med min egen en fuktmätare köpt från Harald Nyborg till 7kr, och visade samma fukt som procent fukt från testet visade vagnen återförsäljare – Så du kan hitta en billig fuktmätare kan användas för fuktmätning av husvagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.