måndag 25 augusti 2014

Skogsbruk tidning

En oberoende tidning utgiven av Föreningen Skogen som verkar för god skogs- och naturvård. Våra enda uppdragsgivare är läsarna. Vi vill väcka nyfikenhet, granska, ge nya impulser och skapa nytta – målet är nöjda och aktiva läsare.


Välkommen till tidningen SKOGSBRUKETS hemsida! Läs mer om tidningen genom att klicka på rubrikerna i rutan till vänster. Uppge namn och kundnummer när du beställer .

Prenumeranter kan beställa sina loginuppgifter, dvs. BillerudKorsnäs vill inspirera fler unga tjejers intresse för teknik. Kategorin skog på ATL innehåller alla artiklar i just den kategorin. Klicka här för att se allt innehåll under skog.


Land Skogsbruk är tidningen Lands skogsbruksbilaga, nu också på internet. Nyheter, artiklar, annonser och debatt. E- tidningen är papperstidningen på nätet, ​fast med extra innehåll och med den digitala världens alla möjligheter.


För muspekaren över bilder, rubriker, logotyper och annat för extra material som filmer eller ljudfiler.

Klicka på frågetecknet uppe till höger i tidningens webbläsare om du är osäker på de olika funktionerna. Fyra gånger per år ges Skogsstyrelsens tidning Skogseko ut. Här har du möjlighet att läsa om det som är aktuellt i ”skogsvärlden” just nu och ta del av intressanta reportage där du kan lära dig mer om skog och skogsbruk. Syftet med Skogseko är att skapa intresse för skog , skogsbruk och viktiga frågor som berör skogen, . Papperstidningen utkommer med sex nummer per år.


Går ut till jordbrukare och skogsägare i Gästriklan Hälsinglan Stockholms län, Uppsala län, Dalarnas län, Västmanlands län, samt Örebro län. Tidningen ingår i Sveagruppen Tidnings AB . I vår tidning tar vi upp aktuella frågor om det privata skogsbruket. Har du en artikelidé eller ett ämne som vi bara måste skriva om?


Bläddra gärna i våra tidigare nummer. Lagstiftning förvärrar konflikt. Notis Konflikterna mellan skogsbruket och renskötseln skulle kunna hanteras bättre med utförligare bestämmelser i skogsvårdslagstiftningen. Nobelprisforskning ger kunskap om jord- och skogsbruk.


Resultatet har även bäring på andra vetenskapliga ämnen som botanik och kan bland annat ge svar på hur jord- och . I tidningen hittar du många skogliga artiklar och reportage, men vi bjuder också på annat som vi tror kan intressera dig, till exempel artiklar om djur, natur, friluftsliv och kultur. Vi vill ge alla skogsägare – både mer erfarna och de som nyligen har blivit skogsägare – något att läsa i tidningen. Detsamma gäller om du bor på din .

Här finns alla utgivna nummer av SkogFramtid för nedladdning. Vill du få SkogFramtid helt utan kostnad i brevlådan istället? Maila namn och adress till . Land Lantbruk är tidningen Lands lantbruksbilaga.


Skogspolitiken behöver en omstart. Den september kom besked om att regeringen satsar miljoner kronor om året på invent. Att äga skog innebär både glädje och ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.