torsdag 28 augusti 2014

Gratis biljetter elmia husvagnsmässa

Ska du till Elmia nästa vecka kan det vara tidsbesparande att köpa biljetten i förväg på nätet. Dessutom har du chansen att få dem gratis ! Elmia Husvagn Husbil är mer än bara en mässa. Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.


Njut av en stor mässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller. Eller ta en tripp till C- hallen som är full .

Det är en fem dagar lång fest med massor av aktiviteter för hela familjen. Samtliga platser är utan el. Vi har biljetter för 85kr. Begränsat antal biljetter.


Välkomna att besöka oss under mässan. Vi finns i Min Husbil-montern LN01:2 där det också finns chans att vinna bränslecheckar och reklamsaker. Vinn biljetter till mässan.


Gilla oss och denna kommentaren för att vara med och tävla!

Det är uppenbart att kreativa husbilsägare sålt vidare sin biljett till senanlända mässbesökare. I mässhallarna kan du se så gott. Gratis shuttlebussar går till och från mässan hela dagarna. Billiga biljetter till Elmia ! Har ni koll på att man kan köpa biljetter till Elmia för kr istället för 1kr styck? Hihi, det är endagsbiljetter om man inte ska campa alltså.


Och berättar gärna om någon är intresserad! Jag har gratisbiljetter. Ni hittar oss i monter B01:med massor av nyheter! För bara kr, mot normala 1kr, kan du köpa entrébiljett till mässan. Biljetten köper du hos oss.


Hösten bjuder dessutom på många andra aktiviteter. Missa inte årets nyheter! Någon som köpt elmia biljetter via GH camping? Förköp din biljett för att slippa köerna vid kassan på mässan! Med reservation för slutförsäljning.


Ungdom är mellan 8- år. Jovist är det så att bdet är många klubbar som har biljetter , men Elmia styr inte över det det är caravan clubb som helt bestämmer, ochtur är väl dett för.

Passa på att handla i vår butik fram till mässan och få inträdesbiljetter gratis. Elmia i Jönköping och anordnar en hejdundrande jubileumsfest för alla KABE-vänner. Kom med din egen KABE- husvagn eller KABE-husbil och fira jubileumshelgen med nya. Där finns också all information om hur du bokar och köper dina biljetter till de tre fullspäckade och. Socialism is a philosophy . Hade vi fått tag på biljett på område skulle vi kommit upp och då självklart ställt upp med hjälp.


Gratis buss till och från mässområdet tre gånger om dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.