fredag 29 augusti 2014

Trappklättrare kärra

Elektriska trappklättrare. Sliter du med en vanlig trappkärra upp och ner för trapporna? Då kan det vara dags att investera i en riktigt elektrisk trappklättare.


Våra vanligaste modeller klarar upp till 1kg vilket oftast räcker. Men vi har flera smidiga modeller som lyfter upp till 4kg.

På plan mark är våra eltrappklättare Cargo . Med hjälp av en elektrisk trappklättrare klarar en ensam person att hantera förflyttningen av tunga vitvaror. Hopfällbar kärra av stål och aluminium med hjul av plast. Med fällbar plattform 360x480mm Punkteringsfria hjul 3. Levereras omonterad (hjulen).


Trappklättrare Liftkar 1FOLD G. Motordriven transportkärra som fungerar i snäva trappor och . Allt direkt från våra generalagenturer eller direkt från vår produktion i Kina.

Vi tillhandahåller allt från enstaka produkter till helhetslösningar. Molico arbetar utan mellanhänder direkt från Molicos generalagenturer och kan erbjuda allt från enstaka produkter till hela system och erbjuder givetvis även eventuell utbildning och uppföljning. Fungerar minst lika bra som en trappkärra med små hjul. Denna kärra säljs på uppdrag av ett företag.


I dag kan alla skapa en bra arbetsmiljö för sina medarbetare. Vi hjälper våra kunder att optimera sin hantering av gods. Med högkvalitativa produkter som kärror, pirror, elektriska trappklättrare , entreramper, dä. Vår egen kärra TÄBY Alu är framtagen och utvecklad av oss i nära samarbete med kunder på den svenska marknaden.


Bästa är elektriska trappklättrare men dessa är dyra. Det finns pirror som delvis är gjorda för mindre trappor typ 3-steg ,används ofta av olika varubud ,minns ej vad märket heter nu. Dom är försedda med stora gummihjul med luftslang i typ skottkärrehjul ,samt har en mede så man kan vinkla ner pirran och . Riktigt robust kärra som kan bära upp till 2kg last och har utrustats med fast lastplatta, uppfällbart lastgaller (410x3mm) samt luftgummihjul (10x5).


Molico är en grossist inom flytt- och transportutrustning. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm.


Bär inte tungt i trappor använd trappkärra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.