fredag 22 augusti 2014

Däckbyte stockholm drop in

Du som är på jakt efter ett drop in däckbyte bör se upp med tre varningar. ABS Wheels har plockat fram st Däckbyte Stockholm drop in verkstäder. Ingen tidsbokning av denna tjänst.


Ny adress: Geometrivägen vid Rusta, Kungens Kurva. Välkommen till Däckskiftarna Kungens Kurva!

Ni hittar oss på Geometrivägen vid Rusta, Kungens Kurva. Stationens datum är: Vår: mars - maj. Endast kontantfri betalning . Behöver du göra ett däckbyte ? När du ska byta däck så erbjuder vi på Däckskiftarna dig snabb och smidigt byte. Varmt välkommen in till oss.


Vi byter, lägger om, lagar, förvarar och säljer däck ! Väljer du att förvara dina däck hos oss får du dessutom rabatt på däckbytet!

Reservera tid för däckbyte. Bekanta dig även med annan service som Vianor erbjuder. Din däckverkstad i Stockholm Norrtull. Boka däckskifte hos oss - få tid till annat! När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav.


Boka tid för att byta däck hos Däckia. Vi hjälper dig att byta däck säkert och tryggt. Här hittar du all info du behöver inför däckbytet och kan boka tid f. Vi har många verkstäder i Stockholm , de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar.


Däck gruppen - Drop-in hela året. Vi har fyra olika stationer i Stockholmsområdet. Klicka in dig på den stationen som ligger närmast dig på kartan.


Däckbytet, eller däckskiftet, är det många som väljer att göra själva. Och visst, det är inte särskilt svårt. Har du bara rätt prylar och gott om plats att vara på så klarar du dig på en timme.


Däremot kan det vara tungt och du får räkna med att bli smutsig. Vill du testa själv så börja med att ta en titt på den här byta däck -videon från .

Däckspecialen är en däckverkstad som erbjuder däckbyten på alla bilmodeller, framvagnsinställning, försäljning av specialfälgar m. Ring till oss för att få reda på hur det ser ut just för stunden om du är osäker, det är ib. Nu kan du som förvaringskund boka tid för hjulskifte. Vi har drop-in och tidsbokning!


Vi erbjuder räntefri avbetalning via GE Money Bank, upp till månader! Sadelmakarvägen Tullinge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.