torsdag 21 augusti 2014

Saker man kan göra med kompisar

Skicka brev till kompisar och släktingar. Tävla om vem som först kan hitta fem saker som börjar på T – och som dessutom går ner i en tändsticksask. På lovet har man massor av tid – och blir det inte bra går det enkelt att tvätta bort.


Sommartider kan vara en knaper tid rent ekonomiskt, och utan något att göra kan det bli tråkigt. Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det .

En heldag med din BFF behöver inte kosta skjortan. Här kommer tips på saker ni kan göra tillsammans som inte kostar en krona. Sommaren är här och det är dags att planera allt du och din BFF måste göra tillsammans i sommar! FRIDA listar roliga saker som ni kommer vilja göra.


Recept: Smarriga chokladbollar med jordgubbar. Sök på en massa roliga videoklipp. Visa klippet för din kompis och sök sedan loss på en massa roliga klipp. Tro oss, ni kan fastna i timmar.

Eller bara sitta o snacka i soffan. Vad bruka ni göra när ni dra hem polare till er? Kanske man borde inhandla en sån roliga konsol och lira spel tillsammans?


Annars är det rätt kul med en PS3. Tips på saker att göra med tjejkompis? Förslag på saker man kan göra istället för att kröka en.


Random saker man kan göra med sina vänner på en roadtrip. Saker man kan göra i götet? Det viktigaste är att du är med dina kompisar.


Att åka på en sådan här resa kommer vara det roligaste. Om du tycker det är svårt att ta kontakt med nya människor kan det kännas bättre om din bästis är vid din sida. Vi letar efter saker vi kan göra istället för att sitta inne och gejma F2P spel, och snälla föreslå inget dumt eller extremt onödigt och absolut inget gejmande! Gå ut och gör något, framförallt borde du träffa nytt folk som inte är så invalida som dina kompisar verkar.


Ni kanske är coola bland folk men bakom stängda dörrar är ni weirdos. Ni kan roligare hemma och öva hemliga handhälsningar i underkläder istället för att gå ut på krogen. Vi vill ju inte leka med Barbie, eller va ute i skogen å leka men har ni något tips på vad man kan göra med sina kompisar ? Det känns som man hade roligare när man.

Men visst är det svårt att hitta på saker när man är äldre, förstår precis vad du menar. Jag gillar dock att prata, och kan göra det . Skriv en lista med saker du ska göra innan du dör och försök göra dem. Lyssna på Nyan Cat tills du får ont i huvudet.


Tyck synd om dig själv för att du har ont i huvudet. Irritera dina föräldrar. Reglerna hittar ni på själva! Lek smakleken med en kompis. Ta fram fem saker ur kylen, på med en ögonbindel och se vem som prickar in flest smaker!


Låna en kanot och åk ut på paddlingstur med familjen eller kompisarna. Den största njutningen i livet är att göra det andra säger att man inte får göra. Direktlänk Svara på inlägg Gästbok. Hej alla mina glada tittare!


Idag var Wilma med igen för gången vi visade saker man kan göra med en. Vad ska man hitta på om man har sommarlov eller semester men det är dåligt väder? Här finns tips för du som har. Här kommer en samling av saker du kan hitta på när du har semester men vädret suger! Dra över några kompisar och ha ett målarparty!


En del vettiga saker och en del totalt ovettiga. Då kan det här vara något för dig att läsa Här kommer några tips på vad man kan göra när man har riktigt tråkigt! Har du och dina kompisar tråkigt någon gång? Om du och dina kompisar har tråkigt, skriv en lista med 1av era rädslor, och gör dem till utmaningar!


Nu kan du och barnen hänga mer ute, här får du tips på roliga saker ni kan hitta på tillsammans hela familjen. Att klättra i träd passar för barn som är lite äldre, det är ju bra om man kan ta sig ner själv också. Klassisk kurragömma går också bra och är en rolig lek att göra utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.