måndag 25 augusti 2014

Dränkbar pump inbyggd flottör

En unik dränkbar pump som även klarar smutsigt vatten. Levereras med kabel och jordad stickpropp. Den inbyggda nivåstyrningen består av en flottör som ger start och stoppsignal.


En inbyggd backventil säkerställer att det inte rinner tillbaka vatten i pumpstationen. Dränkbar pump med Inbyggd.

Lätthanterlig, robust och multifunktionell dränkbar pump för dränering, vattenavtappning samt om- och urpumpning av t. Med omkopplingsbar nivåsensor mellan automatisk och manuell drift. De håller på med dränering av mitt hus med isolering utanpå källarens mur. Jag undrar vilken dränkbar pump som jag bör satsa på?


Dina fördelar Våra dränkbara pumpar Kompromisslös kvalitet Köpguide Återförsäljare FAQ Vår service . Steglöst ställbar nivå via kabelfäste. För manuell drift sätt flottörbrytaren i fästet. Går automatiskt igång när vattnet når över flottören.

Vi har ett stort utbud av dränkbara pumpar! En dränkbar pump har många användningsområden. De möjliggör uppumpning, torrpumpning och cirkulation av rent vatten ur behållare, vattenbassänger eller översvämmade källare.


Specialkonstruerad dränkbar dräneringspump med vertikalt pumputsug och inbyggd flottör. Max partikelstorlek, mm. För användning i mycket trånga utrymmen. Kan kopplas om till automatisk eller manuell drift och lämpar sig bäst till tömning av översvämmade källare. Bli först med att sätta betyg på denna produkt.


Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Produkten är inte tillgänglig för tillfället. Välkommen till PriceRunner! Hög kvalité till bra priser.


Vid behov kan flottören stängas av. Lämpar sig för pumpnig av gråvatten med fasta partiklar upp till mm. Kopplade min dräneringsbrunn till dagvattenledningen med hjälp av en dränkbar pump.


Skulle också vilja ha tag i en dränkbar pump med inbyggd nivåvakt, någon som vet var man kan få tag i en för rimliga pengar?

Ny lågprofil dränkbar pump från Rule. För högsta säkerhet finns två olika system. För att rengöra impellern och axeln behöver en skruv lossas, men det är positivt att rengö- ring ändå är möjlig. Endast mm slagvatten blir kvar under pumpen. Rules pump med inbyggd nivåvakt är utrus- tad med både rak och vinklad anslutning . Vad är din erfarenhet, sensor eller flottör ? Fast man måste väl inte va speciellt pessimistiskt laggd för att hitta en plats för en 2volts dränkbar länspump ombord.


GLI levereras med vippa eller flottör , GLI levereras med vippa medan GLI levereras utan nivåstyrning. Pumpkurva GLI Icon-zoom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.