onsdag 27 augusti 2014

Mantorp lastbil 2017

Trailer Trucking Festival arrangeras på Mantorp Park vartannat år. English, please scroll down). Publiken röstar fram sina . Nordic Trophy avgörs lördagen den augusti.


Evenemaget besöktes av drygt 12. Här kommer hela resultatlistan från den stora .

VThunder Cars kalender. Bryntesson Motorsport förlänger samarbete. Den före detta truckracingföraren och fartfenomenet Boije Ovebrink uppvisningskör sin Volvo ”Iron Knight”, världens snabbaste lastbil. Så välkommen att visa kraften hos Volvo med 16-litersmotor på Mantorp Park. Nu går vi för ett nytt världsrekord!


Då kan du anmäla din lastbil och bland annat få ett fint märke att fästa på hytten. I år med ”Stars of Stars”. Kom och visa upp din lastbil och ha kul med likasinnade.

Vare sig du kommer direkt från . Det blir ett späckat tvådagarsprogram där nytta förenas med nöje. Internationell mässa för åkeri- och transportbranschen. Utställningsbilarna har putsats och pyntats under åren så efter års putsande så kommer det att bli ett storslaget startfält i Ramsele. MOTORSPORT Från stillastående till 2kilometer i timmen under tio sekunder.


Vi fick en åktur med Boije Ovebrink i hans Iron Knight inför helgens Trailer truck festival på Mantorp park. Sveriges snyggaste lastbil återfinns i Skurup, Skåne. Hej, det verkar vara problem med din inloggning. Det som främst märks är de publika evenemangen, men verksamhet pågår i stort sett alla dagar under sommarhalvåret.


Mycket av den dagliga verksamheten handlar om förarutbildningar, där Safety Driving med säkerhet och miljö i fokus är en . Emellan Mjölby och Linköping. I norrgående och vid avfarten till Mantorp är två lastbilar inblandade i en trafikolycka. En av lastbilarna ska ha hamnat i diket och en står på vägen och blockerar.


Det är oklart om det är två separata olyckor . Rykande lastbil på Esödergående Mantorp. SOS-larm till polisen om att det ska ryka från en lastbil lastad med flis på Ei södergående riktning vid trafikplats 1Mantorp. Lastbilen ska ha kört in på en kontrollplats.

Vi träffas i lastbilskretsar, ses på mässor och pratar alltid om att bada bastu. OCL Brorssons ställde ut under DOTZ Drift Break på Mantorp Park. Vi har med oss vår visningsvagn som är fylld med nya och aktuella fälgar för säsongen. Besök oss i depån´på Mantorp Park!


Aftonbladet har samlat alla artiklar, nyheter och TV-klipp om det misstänkta dubbelmordet. Detta har hänt: Dubbelmordet i Mantorp. Brutala dubbelmordet på ett äldre par skakade Mantorp , en ung tvåbarnspappa misstänks . Göteborg Väderkaoset orsakar flera trafikolyckor runt om i landet. Vid 17-tiden inträffade en olycka i Upplands-Bro då en personbil och lastbil krockade och en av förarna dog i samband med kraschen.


En person är avliden och en person är förd till sjukhus, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen i . Bilderna från helgens bandag! Teknikens Värld Trackday Mantorp Park september. DIREKT: Vi sätter Volkswagen Up GTI på prov! Volvo lanserar elektrisk lastbil – före Tesla.


Skoda Karoq så populär att den måste tillverkas i en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.