torsdag 21 augusti 2014

Korta skämt

Här är skämt för att lätta upp vardagen: 1. Senaste studien från Amerika visar att människor som är dåliga i sängen och aldrig har tillfredsställande sex håller sin mobil i höger hand när de läser sina SMS! Hur får man en katt att låta som en hund? Doppa den i bensin och tänd på – VOFFF!


Inte ens lite extra blås genom näsan!

Här nedan finns korta fräckisar i form av ordvitsar. Flera av vitsarna är korta men ändå ”slagkraftiga” och det gör att de passar som SMS- skämt. Vet ni förresten vad det är som är kort, hårt och skitit i ena änden?


Jo, det är fräckisarna längre ned på den här sidan. Undrar om damen i receptionen på . Nej, nu när du säger det, jag drar till burger king istället. Posta det det roligaste korta skämtet du vet!


Tjena , ja vill ha en cheezeburgare med extra jordgubbssylt.

Vitsigt nog finns det ordvitsar här som alla har goda vitsord. Korta och snabba skämt som du snabbt kan hala fram när det vankas dålig stämning. Perfekt om du ska impa på dina kollegor på företagsfesten till exempel. Med våra korta skämt så blir kvällen längre. Hur många blondinskämt finns det?


Det är inga skämt, allt är sant. Sveriges roligaste sida som är fylld av många timmars skratt och galenskap. En snigel blev rånad av ett gäng sköldpaddor,och när polisen kom och frågade vad so.


Att få korta skämt via sms, kan få vem som helst att må bra i minuter. Jag vred mig av skratt efter detta, hade lite innanför västen. Det gäller kanske att försöka visualisera händelsen.


En äkta man kom hem med ett fång rosor, till synes helt utan anledning. Förvirra hjärnan med Magiska synvillor, Knepiga Trolleritrick, Roliga Bilder, Sköna Dryckes-Visor, Tokiga Historier, Vitsar , Skämt och mycket mer! För att inte gafflar inte kan flyga!


Det var en gång två älgar som var ute och flög. Kan berätta ett litet skämt : DIN KUK! Då sa den andra: - Det gör .

Ring mig så att jag vet att du är okej Hej! Bibeln, Murakami och mumintrollet. Distansförhållande och triangeldrama. En komplimang för Madame! Som sammet i öronen, fast roligt.


Den närmaste destination. Humor, skämt , vitsar - Massor med humor och skämt och vitsar. Alla sorters humor finns här. Skratt är den bästa medicinen, alla vet det. Du kommer att skratta högt som aldrig förr!


De skämt är rena, cool, och mycket roligt. Eftersom skämten är mycket kort, kan du även skicka dem. Du kan roa dig, din familj och dina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.