fredag 22 augusti 2014

Liten avfuktare badrum

Woods MDRär en liten och kompakt luftavfuktare med bärhandtag som gör den lätt att placera vart du vill. Den gör sig allra bäst i badrum eller i tvättstugan där den torkar dina blöta handdukar e. Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt. Extra stor modell för källare, jordkällare, badrum etc.


Suger upp överskottsfuk.

Aug Till skillnad från många av de andra modellerna från Woods, så är denna liten och kompakt, och lämplig för mindre ytor, som små källarrum och badrum. Modellen har ännu inte ingått i några officiella tester, men om man tittar närmare på användarrecensioner är det tydligt att denna modell är mycket . Källare, badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Prova en av våra luftavfuktare ! På en liten yta blir fuktigheten väldigt koncentrerad och det uppstår ofta kondens på fönster och ytterväggar. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar.


Välkommen till PriceRunner! Avfuktare är maskiner som avfuktar luften inomhus.

Du kan använda avfuktaren i källaren, tvättstugan, i badrummet och i garaget. Hos oss hittar du också kraftfulla avfuktare som du. Vi erbjuder avfuktare i flera olika storlekar och kapacitet, oavsett om du söker efter en liten eller stor avfuktare hittar du det hos oss.


Sep För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt. Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . TRYGGHETSVAKTEN KOMPLETT 0. Trygghetsvakten Krypgrund 5. Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder - kvm elle.


Passar bäst i utrymmen under graders temperatur, men kan också med fördel användas i mindre utrymmen som tvättstuga och toalett samt badrum där det ibland blir rejält fuktigt, bara IP-zonerna beaktas. Dessa avfuktare rekommenderas inte i utrymmen som krypgrun vind etc. Här hittar du energisnåla avfuktare.


Tvättstugan ligger i markplan är väldigt liten ca 4-kvm. Torka Tvätt, Ja, Ja, Ja. Vi har torktumlare men känner att vi.


Tank som rymmer 7L och slanganslutning samt automatisk . Liten , smidig och effektiv - perfekt för tvättstugan där den torkar tvätten snabbt och.

No information is available for this page. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.