fredag 29 augusti 2014

Ta bort bilder från icloud

Frigör lagringsutrymme på iCloud genom att radera bilder och videor som du inte vill ha kvar. Om du vill ta bort innehåll från albumet Senast raderade snabbare trycker du på Markera och väljer sedan objekten som du vill ta bort. Om du överskrider iCloud -lagringsgränsen tas omedelbart alla bilder och videor som du raderar bort från enheten och det går inte att återskapa . Enheten tar omedelbart bort alla bilder och videor som du raderar, och det går inte att återskapa dem från albumet Senast raderade.


Ta bort bilder från Min bildström och ta bort dem från dina iOS‑enheter.

Denna guide visar dig två sätt att radera bilder från iCloud. Du kan välja någon av dem att borttagna oönskade bilder från din iCloud. Call me stupid men jag fattar inte hur jag gör. Har tidigare gjort samma manöver på Dropbox vilket har . Radera bilder - iClou iCloud Hjälp icloud. Jag har raderat bilder och mappar och liknande och frigjort massa utrymme i telefonen, men det är ju fullt på icloud så jag kan inte få över den nya.


Svar: Det beror på om du verkligen vill ta bort alla bilder eller inte.

Vill du bara göra dig av med en handfull dåliga är det enklaste sättet att öppna programmet, markera det foto du inte gillar och sedan klicka på papperskorgen. Nästa alternativ är att välja en hel hög . Jag kör det som backup för mina bilder nu. Funkar skitbra, men är dock i BETA. Precis alla varningsklockor bör ringa här.


Datorn i sin tur gör backup med . Apple har nyligen tagit bort betastämpeln på sin molntjänst Icloud Bildbibliotek som kan användas för att lagra alla bilder i molnet och synkronisera dem mellan flera. Tanken är att telefonen nu själv ska justera hur mycket utrymme som bilderna får ta , om det finns lite utrymme i telefonen kommer bilder och . Cloud Bildbibliotek sparas så många bilder som du har utrymme för i iCloud och dom ligger där tills du själv tar bort dom. Först och främst: Kontrollera vilka appar som äter upp ditt lagringsutrymme.


Det finns två stora lagringstjuvar: 1. Apparna och apparnas innehåll. Genom att gå till InställningarAllmäntAnvändning (Lagring och iCloud -användning)Hantera lagring så ser du exakt hur mycket utrymme varje app tar. FÅ ÖVERSIKT: Ta reda på vad som tar upp mest plats på telefonen innan du börjar ta bort bilder , appar, och musik.


Här får du en översikt över hur mycket utrymme . Hur mycket lagringsutrymme har du använt i telefonen?

Du kan frigöra mer utrymme i iCloud genom att radera bilder och videor som du inte längre behöver från appen Bilder på någon av. Alla enheter måste använda den mjukvara som krävs och ha Min bildström påslaget. Cloud -bildbiblioteket använder din iCloud -lagring för att se till att alla dina bilder och videor är uppdaterade på alla dina enheter. Som standard får man GB lagringsutrymme på iCloud och har man bara en enhet så klarar man sig ganska långt på det.


Men efter tidens gång så fyller man på detta utrymme och man vill inte radera något. Problem som kan uppstå är att man inte längre kan säkerhetskopiera sin enhet och det är inte bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.