torsdag 28 augusti 2014

Slampump el

Baserade på samma grundkonstruktion som våra dräneringspumpar kommer slampumparna till sin rätt när den pumpade vätskan blir smutsigare än vad dräneringspumparna hanterar. Konstruktionen tillåter även konvertering mellan dränerings- och slammodellerna för anpassning till olika förhållanden. Produktbild Centrifugalpump el läns.


Applikationer som markentreprenader, väg o vattenjobb, gruvor, industrier, reningsverk, räddningstjänster, kommuner etc. Pumparna är designade med semi-vortex impeller i polyuretan för att minska risken för igensättning och .

Säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Detta objekt kan hämtas på . Kågeröd (Svalövs kommun). Dessa produkter säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Objekten är tidigare uthyrningsobjekt som har kontrollerats regelbundet av Ramirents tekniska depåpersonal.


TEKNISKA EGENSKAPER RSK-nummer. Elektrisk dränkbar, 1-fas. DUAB:s handstartade bensindrivna slampump försedd med kraftfull motor av hög prestanda (Mellga).

Pump med inbyggd backventil tillverkad för körning av slamvatten och saltvatten. Passar för industr, lantbruk, entrepena kommuner mm. Passar utmärkt som algpump i förorenat havsvatten och basängvatten. Slampump dränkbar eldriven ≤ kW.


Med omkopplingsbar nivåsensor mellan automatisk och manuell drift. Dränkbar vattenpump DP 751. Levereras med slangkoppling och m kabel. Motor: Honda hkr Sughöjd: Max meter Tryckhöjd: Max meter Slanganslutning: mm Längd: 6mm Bredd: 4mm Höjd: 6mm Vikt: kg. De eldrivna pumparna är konstruerade för kontinuerlig drift och klarar partiklar i storlek som går igenom silhålen, länspump = mindre hål, slampump = större silhål.


Vid pumpning av exempelvis ett källargolv vid vattenskada är en lågnivåpump (millimeterpump) ett bra alternativ då den klarar av att suga . För att möjliggöra maximal mångsidighet och tillverka en pump som passar dina behov erbjuder vi pumpar som drivs med bensin, diesel eller el. Grindex Tuff Solo, Pumpex SP 10W. Vi har tre typer så att du kan hitta en som uppfyller dina krav. Portabla självflödande membranpumpar.


LB självflödande portabla pumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.