måndag 25 augusti 2014

Preem biltvätt pris

Vårda bilen och spar på miljön genom att tvätta din bil hos oss. En ren bil är dessutom trevligare att åka i. Miljövänlig, skonsam och effektiv biltvätt , inkl. Preem Jaegerdorffsplatsen.


Låt maskinen göra jobbet i vår moderna automattvätt, eller tvätta själv i den polettstyrda.

Jag menar, själva grundidén med biltvätt måste ju vara att få bilen ren, låt vara att borstlös tvätt är något skonsammare mot lacken (och smutsen!), men rent blir det ju inte! Automatbiltvättens pris är snarare ett skämt i detta land. Jag önskar att det fanns en karta över automattvättar som visar hur moderna och skonsamma de är så man inte behöver chansa. Jag har förstått att det finns andra OKQ8-mackar som har sämre tvättar än vår . Vi har biltvätt på drygt 2Circle K stationer över hela landet med generösa öppettider. Vi erbjuder även högtryckstvätt och bilvård.


Välkommen till Circle K! OK-Q Svartbäcksgatan 69.

Typ av tvätt: Borstar respektive högtryck. Och det gör bilen också när den är färdigtvättad. Visserligen har maskinen problem att få det riktigt skinande rent vid de små blinkerslamporna som sitter på framskärmarnas sidor.


Men det är också det enda lilla . Det kanske smidigaste sättet att tvätta bilen är i en automatisk biltvätt. Här kan du välja mellan flera olika tvättprogram som alla är mindre än tio minuter långa. Köp med dig en kaffe, kör in bilen och luta dig tillbaka.


När kaffet är slut är bilen ren och fin! Vi är en mack som erbjuder släp, tvätt, mat samt verkstad mm. Dessutom får du procent rabatt på biltvättar. Rabatterna gäller på stolppriset, det vill säga det pris du ser på.


Eftersom jag är av en lat natur och inte tycker om att bli våt brukar jag lämna in min bil för att få den handtvättad. Jag brukar göra det på Södermalm där jag vet två ställen som gör det för 150:- Men nu kommer biltullarna och eftersom jag bor strax söder om stan känns det onödigt att åka in och betala tull . Konkurrenskraftiga priser på kvalitetsprodukter i miljöns framkant, en engagerad kundservice och en station med hög. Ordinarie pris är inom intervallet 1kr – 2kr. Pris efter rabatt blir kr – 2kr.


Biltvätt med rabatt på samtliga tvättprogram.

Ovanstående erbjudande kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden. Rabatten erhålls vid uppvisande av medlemskort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.