onsdag 27 augusti 2014

Svensk damtidning estelle

Hon är kronprinsessan Victoria och prins Daniels äldsta barn. Hon besökte då showen After Dark tillsammans med mamma, kronprinsessan Victoria. För säg den flicka som inte gillar pärlor och glitter! Dec Det har varit en hektisk dag för kronprinsessan Victoria.


Innan hon skred in i det fullsatta konserthuset och intog sin stol på podiet hade det varit officiell fotografering på slottet. Nov Sent i torsdagskväll uppdaterade hovet kungafamiljens biografier på sin hemsida.

Ser ni hur stora syskonen har blivit? Nu hon, Leonore, Oscar och Nicolas fått en till kusin – prins Gabriel. Och det märks att hon har börjat bli stor!


Senast vi såg henne var under torsdagskvällen när hon hejade på pappa Daniel under ishockeymatchen i Ugglebo arena i Ockelbo. Läs mer: kärleksfulla bilder på Victoria och lillprins Oscar. Vilket kramkalas det blev när hela kronprinsessfamiljen var i Ockelbo igår.


Och prins Daniel fick en riktig björnkram av mamma Ewa. Se de finaste bilderna nedan: Läs mer: Bildextra!

Läs mer: Här kan du köpa Victorias snygga loafers. För bara några minuter sedan kom de hit för att vara med på invigningen av Ockelbos nya stolthet Ugglebo Arena, men allra mest för att heja fram pappa. Läs mer: Se hovets nya bild!


Victoria och Daniel tillbaka på jobbet. Jun Nu skickar Victoria och Daniel en alldeles speciell hälsning från Haga slott. I dag kommer vi att få se kungafamiljen fira nationaldagen på ett flertal ställen i Sverige. Kungaparet ska bland annat . Oct För mig blir det väldigt naturligt när jag kommer ut i naturen.


Det brukar lösa sig när man kommer ut. Det finns alltid saker man kan göra eller något man kan klättra upp på, svarade kronprinsessan. Bara tanken på att man skulle missa en månad eller ett år av hennes liv till följd av ohälsa gör ont! Sex år, det är sex födelsedagar och det är 3fredagsmys.


Estelle kramades med pappa och kusinerna. Syskonen är fint uppklädda i sommarkläder och prins Oscar, som nu är femton månader, växer så det knakar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.