måndag 25 augusti 2014

Frii medlemmar

Vi välkomnar alltid nya medlemmar. För att göra det så enkelt som möjligt har vi på den här sidan samlat information om hur ni gör för att ansöka om medlemskap i FRII. Scandic Hotels erbjuder FRII medlemmar konferens- och logirabatter.


Calmando utbildning erbjuder FRII medlemmar rabatt på denna gedigna kurs i opinionsbildning. Arrangerar bland annat seminarier och konferenser inom .

När FRII ber sina medlemmar redovisa totalt insamlade medel avser det all insamling som sker från allmänheten inklusive testamenten och minnesgåvor, insamlade medel från företag, fonder, stiftelser och andra organisationer. Däremot ingår inte statliga medel i redovisningen av totalt insamlade medel. Sveriges största insamlingsorganisationer.


Insamlade medel i miljoner kronor, avrundat till närmaste tiondel. Vart annat år ska en extern revisor ska granska och intyga att organisationen efterlever koden. Kvalitetskoden ställer också krav på att varje. Ett perfekt tillfälle att få diskutera aktuella frågor, nätverka och få inspiration och kunskapspåfyllnad.


Frukostarna hålls i Lilla hotellbaren på Scandic Malmen.

Samtal om” – medlemmar träffas under två timmar och utbyter . Utgångspunkten är att insamling ska bedrivas transparent, etiskt och professionellt. FRII är en branschorganisation som arbetar för att öka förtroendet för insamling genom kvalitetssäkring, kompetensutveckling och förbättrade möjligheter till att ge gåvor. Siffrorna är klara, och FRII kan konstatera att medlemmarnas insamling återigen ökar.


Siffror i korthet: av allmänheten anger att de är ganska eller . FRII arbetar för att insamling från allmänheten ska bedrivas på ett etiskt sätt. FRII har 1medlemmar inom områdena humanitet, kultur och . Nytt är också att en extern revisor ska granska och intyga att organisationen efterlever koden. Den uppdaterade kvalitetskoden ställer också krav på att varje medlemsorganisation årligen ska upprätta en effektrapport utifrån . Image result for frii logo. The Perfect World Foundation är godkänd för 90-konto och därmed under kontroll av Svensk Insamlingskontroll.


FRIIs medlemmar måste nu följa koden och den kravstandard som koden består av. FRII verkar för etisk och professionell insamling och strävar mot en ständig förbättring av kvaliteten hos sina medlemmar. Effektrapportering till Frii. Vad vill er organisation uppnå?


Reumatikerförbundets vision är ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta. Medlemmar i FRII förbinder sig att tillämpa FRIIs .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.