fredag 29 augusti 2014

Natursten göteborg

Vi utför även anläggningar, stensättning, schaktning för hela eller delar av ditt trädgårdsprojekt! Välkommen till oss på Stencentrum. Vi erbjuder Natusten, Granit, Marmor, Kalksten med mera i Göteborg med omnejd. Naturens egna konst syns här i Jura kalksten-.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av senaste nytt. Får du inte fatt i oss .

Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Alltid låga priser och kunnig personal. Sten är en naturprodukt som kan behandlas på en mängd olika sätt för att passa just dig och dina önskemål. Dessutom vet vi av erfarenhet att natursten håller i längden, . Skapa vackra miljöer med ett naturligt utseende i din trädgår på din uteplats . Allt från måttagning och tillverkning till slutmontering 1. Mäta Vår medarbetare kommer hem till dig och tar mått för den skiva som ska tillverkas.


Rätt pris och leveranstid.

Vi hjälper dig med tips och idéer efter dina egna önskemål. Tänk på att du kan samlasta fyllnadsgrus, sättmatrial och vibroplatta. Stockningsrör, rätskiva och laser har vi. Murar av natursten , Murar av råhuggen granit i Göteborg.


Till naturstensmur levererar vi natursten i varierande storlekar, från 100mm till 800mm. Svinnet är beroende på hur du vill att muren ska se ut. Det två översta bilderna visar råhuggen granit, . Gabioner med Kullersten. Vitmelerad natursten 300:- per mbredd 50cm.


Söker du efter natursten och bor i Göteborg är vi leverantören som du söker! Vi jobbar med den senaste teknologin så att du skall bli nöjd! Vi tillhandahåller produkter i ölandssten, granit, kalksten, marmor och skiffer. Natursten till gabioner 150:- per mbredd 50cm.


NATURSTEN ANTIK MARMOR BOTICINO 10X10CM. Stenbolaget är Sveriges största återförsäljare av natursten och betong till hem och trädgård. Hos oss hittar du allt till din nya uteplats eller garageuppfart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.