måndag 25 augusti 2014

Biltema stege

Halkskyddade steg samt stödbåge. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Max höjd m som kombistege. Kan även användas som utskjutbar enkelstege, med max längd m.

Med stegfot, vinkelstö plattform och hjul. Typkontrollerad som stege. Kan användas som enkelstege, max. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Stege med många användningsområden.


Justeras i 2mm intervaller med hjälp av kraftiga fjäderbeslag. Kompakta yttermått i transportläge.

Teleskopstege Proffs är försedd med förstärkningsstag och kraftiga glidskydd. Vid köp av denna stege får man onekligen en hel del för pengarna. Man får en i det närmaste tre och en halv meter lång stege som kan vikas till en nästan meterhög plattform. Dessutom ingår plattformsplåtarna i priset.


Stegtypen kan som sådan också vikas till några . När du inte når upp till en viss höjd kan du behöva en stege. Förebygg olyckor genom att satsa på kvalitet när du ska välja stegar och arbetsbockar. Men säkerhetslåsen fungerar inte automatiskt utan måste låsas manuellt.


Man blir nedsvärtad vid användning. En säker och rejäl stege. Kombistege biltema : Billig men knepig att lyfta. Fotstegens bredd: centimeter.


Taklampan på Biltema i Umeå behövde bytas. Då hissades en anställd upp i en trälåda, utan fallskydd. Sista biten fick personen balansera på en stege.

Jo dom är kanske lite dyra men ack så bra stegar som kommer tjäna en hela livet. Men jag har haft tur att kunnat köpa mina förmånligt! Vi har brustit, säger Biltema. Hade inte köpt dom annars. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.


Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Försök med det och leta . This Pin was discovered by Camilla. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Varningstriangel - Biltema.


Malin descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.