fredag 22 augusti 2014

Ställningsbyggare skåne

Vi är experter på byggnadsställningar. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er. Står ni inför ett ställningstagande. Tumma inte på kvaliteten!


Med våra ställningar skapar ni rätt förutsättningar för trygga och effektiva höghöjdsarbeten.

För en smidig och sömlös process sköter vi såväl leverans som montering. Vid behov erbjuder vi även fri konsultation. Föremålet för bolagets verksamhet är uppförande av byggnadsställning, byggverksamhet, travverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 6miljoner. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för byggnadsställningar i Skåne.

Du kommer i fortsättningen att få e-post så fort det finns matchande jobbannonser. Just nu finns inga utbildningar på exakt din sökning. Sök i vald utbildningsform och ort. Flera orter (24) Hermods VUX ( Yrkesutbildning). Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 55. Skåne län och andra stora städer i Sverige. Vi monterar byggnadsställningar – praktiska och säkra ställningar i hög kvalitet där alla kan känna sig trygga.


Den bästa ställningsbyggaren i Sverige. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Dina arbetsuppgifter Arbetet som ställningsbyggare krävs det att man har fokus, ansvar och engagemang dagligen. Vi ser att du har särskild utbildning som avser rätten att få bygga ställningar. Vi erbjuder kompletta lösningar efter behov och önskemål gällande byggställningar och dess tillbehör.


Vi söker en erfaren plattsättare till våra badrum. Vårt mål är att ständigt ligga på topp vad gäller kvalitet, flexibilitet och god service.

Vi utför säkerhetsarbeten, det är därför viktigt för oss att följa med i utvecklingen. Malmö för att bättre kunna tillgodose våra kunders behov i Skåneregionen. Vi lägger största vikt vid att alltid göra . Sveriges största söktjänst för utbildning, hittar du rätt! Som ställningsbyggare monterar du ställningar som ett bygges olika arbetare behöver för att kunna jobba.


Ställningsbyggare Movant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.