onsdag 24 september 2014

Bostadsmoduler begagnade

Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och förrådscontainrar i olika storlekar. Vi köper bodar och modulbyggnader på plats och ombesörjer demontage samt transport med egen personal. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och modulbyggnader som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.


Vi erbjuder flexibel bostadsmodul och sovbod som kan anpassas både i planlösning och mått.

Isolerad och utrustad med bl. WC, dusch, handfat och minikök. Rix Trade AB - Bodar Rix Trade . Uthyrning av Flyttbara lokaler till alla ändamål. Välkommen till Maxmoduler! Utifrån prefabricerade byggelement bygger vi den personalbod eller arbetsbod du behöver.


Maxmoduler designar, tillverkar och levererar alla tänkbara varianter av bodar och moduler. Bostadsmoduler Type Pålningsutrustning säljes och köpes.

Kostnadseffektiv produktion. Modultorget erbjuder lokaler som kan flyttas till dig. Lokalerna kan flyttas från en plats till en annan. Verksamhetsinriktningen bestämmer du.


KÖPER - BYTER - SÄLJER Verkstadsmaskiner, Plåtmaskiner, Snickerimaskiner m. Idag gör vi mycket mer än så. Vi till- verkar hållbara moduler i högsta. Vid exempelvis stambyten är det bra om hyresgästerna har någostans att bo.


När det gäller tillfälliga bostäderär våra moduler den . Vi har modulerna som gör detta möjligt. Upphandling och inköp av flyttbara bostadsmoduler för lågtröskelboend. Nya och begagnade kontors-, sanitets- och förrådsmoduler samt containeranläggningar till utmärkta villkor. Upptäck möjligheterna med våra kontors- och bostadsmoduler.


Olika lösningar för hygien och renlighet. Den miljövänliga lösningen för höga krav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.