måndag 22 september 2014

Omläggning däck pris

På Däckia vill vi att du ska känna dig trygg när du köper däck. Priserna presenteras här nedan och beror på vilken storlek du har på dina däck. Det tillkommer inga extra avgifter för lättmetallfälgar och vikter! Däcken monterade på dina fälgar.


Du kan självklart välja att skicka dina nya billiga däck till någon av våra monteringspartners.

På så sätt behöver du bara boka en tid för montering när däcken har anlänt till monteringsverkstaden. I det skall lokaler och personal räknas med i priset. Men ring ner till Skanstull däck - Däck och fälg för alla smaker och hälsa från mig. Så kanske du får bättre pris. Import - Service - Tuning av moderna USA-sportbilar.


Jag frågade efter pris för färdigt monterade däck och jag kan säga att det blev: Jag ska fundera på saken. Tog en chansning och beställde på nätet, däckfirman jag valde då gav inget proffsigt intryck men däcken funkade till belåtenhet så på den vägen är det. Jag kanske haft tur hittills men har nog sparat.

Att byta däck på bilen är ett säkert vårtecken. Men alltfler bilägare avstår från att kräla på marken själva, och låter proffsen göra jobbet. Däck skiftning: bort med hjulen från bilen,bort med gamla däcken från fälgen,på med nya däck ,balancera,montera tillbaks hjulen på bilen. Sen finns det alltid mindre verkstäder nere på hörnet som säkert tar mindre betalt.


Beror sen även på om du . Däck i Falun: Spara tusenlappar på nya däck ! Vi hjälper dig att spara upp till på dina däck i Falun! Falun via internet och vår lokala däckverkstad. Falun, snabba leveranser, trygg montering, och en kundtjänst som står redo att . Märkesdäck och lågprisdäck till bra priser. Här köper ni däck och fälgar till rätt pris ! Givetvis har vi också budgetdäck tex Sailun, Antares som vi sålt en massa år nu . På alternativ har jag aldrig hört talas om något annat än att montering och balansering ingår. Köp eller byt till bra däck , fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.


Mailade runt till några företag och fråga priser på omläggning mcdäck om man kom in med 2st fälgar! Tar med de billigaste, fyll på själva med om ni har några bra tips! Alla förare måste byta däck då och då.

Däckmontering skiljer sig från att byta ut hela hjulet, som vid en punktering, eftersom hela däcket demonteras från fälgen och byts ut mot ett nytt däck. Du kan inte göra det själv, eftersom det måste göras i en verkstad med särskilda verktyg. De som har helårsdäck måste byta när . Skanstulls däck har över år i branchen, med bästa servicen och suveräna priser så siktar vi på til.


Finns vid din stormarknad - Alla dagar! Nu kan du byta däck på din bil samtidigt som du åker till affären och handlar. Vi finns bland annat på ICA Maxi och Coops kundparkeringar.


Ta med dina däck till oss så byter vi dem åt dig. Vi erbjuder även balansering, omläggning , däckhotell och nyförsäljning. Välkommen till Däckskiftarna Nacka! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs.


Ni hittar oss på Per Hallströms väg vid ICA Maxi. Stationens datum är: Vår: mars - maj. Endast kontantfri betalning . Vi har ett brett sortiment av sommardäck hos oss på Atteviks Däckverkstad.


Hittar du inte det du söker i prislistan nedan är du varmt välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta de däck som passar din bil bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.