tisdag 30 september 2014

Dränkbara pumpar med nivåvakt

Nivåvaktens flottör känner av vattennivån och startar pumpen elektroniskt, utan mekaniska delar. Pumpen drar ingen ström i viloläge och är skyddad mot strömpikar. Pumphus av slagtålig plast, kan enkelt klickas loss från bottensilen vid rengöring.


Med omkopplingsbar nivåsensor mellan automatisk och manuell drift. Levereras med slangkoppling och m kabel. Denna dränkbara pump lämpar sig för tömning av smutsigt vatten i bassänger och dammar, eller när ett oväder har satt källaren under vatten.

Pumpar och pumpstationer för användning i liten skala. Vissa modeller är utrustade med nivåströmbrytare som får pumpen att starta automatiskt när det finns slagvatten i båten och stängs automatiskt när den är tom. Dränkbara Flygt- pumpar från A till Ö. En unik dränkbar pump som även klarar smutsigt vatten. Whale supersub 5- elektrisk länspump. Pumpen är utrustad med inbyggd flottör för trånga utrymmen eller för att hålla vattennivån på en låg nivå.


ADL Kraftigt konstruerad avloppspump med kanalhjul. Kategori: Grund- och gråvattenpumpar. BAV Pump för grund och gråvatten med friströmshjul.

Rule dränkbara länspumpar har i många år varit kända för sin höga kvalitet och driftsäkerhet. Vi på Raydar erbjuder dränkbara pumpar med nivåvakt från italienska Calpeda. Välkommen att kontakta oss! Pumpen har inbyggd elektronisk nivåvakt för automatiskt start och stopp.


För högsta säkerhet finns två olika system inbyggda. Det andra systemet testar varje 2 . Hög kvalité till bra priser. Steglöst ställbar nivå via kabelfäste.


För manuell drift sätt flottörbrytaren i fästet. Effekt 250W Max pumpkapa. På förpackningen specificeras även pumpens kapacitet vid en meters tryck- höj och det stämmer med vårt mätresultat. Pumpen imponerar med bra kapacitet, litet format och ett mycket lågt pris.


Attwoods pump Sahara, med nivåvakt , klarar sig bra i testet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.