måndag 29 september 2014

Traktor mässa 2017

Det är positiva tongångar inom lantbruket och nu ser det ut som att det vänder och att maskinförsäljningen åter ökar i Europa. Då firar Borgeby Fältdagar år, det är den . Besökarna kunde imponeras av uttagningstävlingar till Skotar-SM samt finalen i Skol-SM i skotarkörning och Kaha Nui Wood:s spektakulära Timbersports show var också ett nytt inslag som gillades av publiken. Elmia AB arrangerar årligen mässor , konferenser, kongresser och event.


Entreprenörskap på riktigt är Ung Företagsamhets regionala mässa i UF-företagande i Jönköpings län. Här får alla som driver UF-företag i Jönköpings län möjlighet att ställa ut, visa upp och sälja sina varor eller .

Emmaboda flygbana med sina stora gräsytor, en skogsslinga med avverkningsmöjligheter och ett område för grävning och schaktning skapar alla möjligheter för dig som utställare. Utöver detta finns såväl. Välkommen att besöka våra olika aktiviteter och evenemang runt om i landet.


De lokala evenemangen nedan äger rum på Lantmännen Maskins anläggningar om inget annat anges. Vårens mässa var mycket lyckad med 2nöjda utställare och 17. För att leverera en lika bra och välbesökt mässa även nästa gång skjuter vi upp MaskinExpo ett år.


Vi har mött både besvikelse – och respekt, när vi diskuterat våra tankar med utställare och fattar nu ett noga genomtänkt beslut. Mässan erbjuder en lyckad och unik kombination av utställande företag för lantbruk och trädgår demoodlingar och Gropen, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.

Stämningshöjare i traktorn ? Kolla in vår alldeles egna spotifylista. Du hittar den här. Vi tycker det är bra med en mässa i norr. Vi kommer närmare kunderna.


Den riktar sig till våra kunder och förare som vi verkligen vill träffa och vi får möjligheten att göra det på Load Up North. Samt att även våra konkurrenter är med. Det är en styrka att vi ”stora” ställer upp tillsammans på en och samma mässa och visar vad . Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där alla utställare är medlemmar i MaskinLeverantörerna.


Trygga affärer, service och garanti skapar förutsättningar för lönsamma relationer. Våra nya 5och 7Vario PowerPlus-modeller är vårt svar på efterfrågan på effektiva traktorer med pålitliga och automatiska styrsystem, och en högre grad av . RFV Intresseförening bjuder för trejde året in till veteran maskinträff på Treklövern i Viken, Fränsta. Träffen inriktar sig på allehanda veteranmaskiner som tex, traktorer , skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, lastbilar etc etc- I stort sett allt som brummar och låter, blankt eller rostigt, bara det är gammalt!


Urvalet gjordes av oberoende journalister som representerar europeiska tidskrifter och on- linepublikationer med jordbruksinriktning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.