fredag 19 september 2014

Byggskylt storlek

Stansade hål i över och underkant. Fyrfärgstryckts i UV-printer där färgen har en beräknad hållbarhet i 5-7år. Tänk på att du laddar upp din tryckfil via FILUPPLADDNING till höger på sidan. Beställ skylt online med eget tryck!


Välja storlek , skyddslaminat ingår alltid så skyltarna håller. Den bockade kanten är 25mm.

Byggskylt på allmän plats kräver polistillstånd. Sigtuna kommuns skyltar byggs upp av en standardplåt. Tillgänglighet: I lager. Antal: - ELLER - Lägg till i önskelistan. Skyltar med text och bild.


Beskrivning Recensioner (0). Traditionell byggskylt i plåt. Ombyggnads- och nybyggnadsarbeten. Målgrupp: hyresgäster, närboende, besökare.

Färg: ur stadens palett, vit text. Det finns dock vissa undantag från lovplikten bland annat beroende på skyltens storlek , placering, varaktighet och syfte. Enligt kap och §§, plan- och bygglagen ska skyltar och ljusanordningar bland annat vara lämpliga för sitt ändamål och ha en. Vi anpassar storlek , funktion och design enligt dina önskemål. Perfekt för den enskilde hantverkaren eller för det lilla företaget som vill ha en hållbar skylt med ett . Anpassningen ska ske till färg, form, mate- rialval, detaljering, antal, storlek och placering samt ge en god helhetsverkan.


Det innebär till exempel att en verksamhet normalt endast har en skylt. Syftet med riktlinjerna är att bidra till en medvetet genomtänkt gatumiljö. Fyll skylten med text och logo - Ett pris (förutsätter logotyper digitalt vectoriserade) . För företag tillkommer reklamskatt.


Fakturering kommer endast att ske om läktarbygget blir av. På många gatusträckningar i centrum behöver skyltland- skapet ses över, främst när det gäller skyltarnas storlek. Standard byggskylt Aluminium 5mm bockad runt om samt hålad på långsidorna med eget tryck. Välj storlek samt ladda upp original. För oss är hög kvalitet och långsiktigt tänkande det viktigaste.


Elitneon har alltid en personlig service med många års erfarenhet inom skyltbranschen. Rådgör med oss och få förslag till utformning, placering, antal, storlek och installation. Vi erbjuder detalj- eller helhetslösningar när det gäller utomhusskyltar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.