onsdag 24 september 2014

Helsingborgs auktionsverk joakim bengtsson

Visnings tider: Torsdag - Fredag : 10. Lördag januari har vi endast öppet för visning. Vi önskar informera våra kunder att vår inlämning håller stängt . Helsingborgs auktionsverk.


I våra specialbyggda lokaler.

Av Sveriges Handelskamrar. Det nya samarbetet är ett sätt att manifestera Lauritz. I Finkeramiska fabriken och Blå hallen i Höganäs vill antikprofilen samla Sveriges finaste keramik.


Foto ERIK KARLSSON Text JENS NORDQVIST. En familj i Landskrona ville ha hjälp med uppdelningen av sin fars saker. Allers matredaktör Sandra besökte.


I dag hålls ju allt fler auktioner på nätet.

På museet är det somrigt . Ny ägare blir nätauktionshuset Lauritz. Vi har fortfarande några slagauktioner i sommar innan vi går över till online och vi har så mycket bra och trevliga . I år är det 15:e gången som keramik ska byta ägare. Auktionen hålls på Swedbanks kontor på Storgatan 6 Höganäs Onsdagen den juli, klockan 17.


Ladda ner slutprislista. För helsingborgarna är han ock- så känd som auktionist och ägare till. Han är en entusiastisk samlare av kökets och mat- bordets antikviteter. Vi sitter och samtalar om hans liv, . En epok går i graven när hovjuvelerare W. Art Deco 14kt Aquamarine Roman Key Motif Filigree Ring.


Bergaskolans aula mars kl 19. Joakim Bengtsson är mest känd som an- tikexpert i TV-programmet Antikrun- dan. Men för den stora allmänheten är han mer känd som en av experterna i SVT:s Antikrundan.


Hans specialitet är keramik.

Bostaden, som finns i Gamla Kassan vid hamnen i Landskrona, är full av spännande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.