måndag 22 september 2014

Volvo 850 t gul till salu

Svenska T - Gul Klubben. En riktigt snygg T - Gul med fina detaljer! Hör av er till Sebastian vid intresse! Bilen är en 8T-5R italien import Karossen har rullat 17×××mil Lite kort vad so.


Kalmar, Kalmar kommun, Kalmar län.

Fin oskruvad bil, helt original förutom vita blinkers och Momo sportavgas. VOLVO 8-GLT nybes nyskatt nyserv dragkrok -97. Volvo 8T -5R, Äkta T -Svart -95. Tidigare annonser till salu.


All utrustning som vantligtvis följde denna modell av 850. Alltid servad enligt bok. Turbon har skurit men bilen är fullt körbar dock utan laddtryck.

Om du hittar en av dessa bilar till salu så är vårt bästa råd att du slår till snabbt. Alla som följt projekt T - Gul vet. Från minsta clips till diffbroms och ljudanläggning. Sätt igång och bygg din egen T - Gul. Bilsports är om sagt inte till salu ! R är den starkaste och snabbaste personbilen i företagets snart 70-åriga historia.


Den redan snabba T - Gul har trimmats ytterligare. Motorn är till det yttre densamma: en rak femma på liter med turbo och . Leker polis i trafiken – blockerar två filer. Sennas rekord-McLaren till salu. Alfa Romeo 6C ” bekräftad”. GLT-motorn med 5-litersfemma på 1hästkrafter var den som 8lanserades me men fler motoralternativ kom efterhand.


Bland annat samma maskin med med 1hästkrafter. Jag har en kompis som har en t - gul till salu. T-5R, kallad T - Gul , efter den speciella gula färgen.

Därför tillverkar man lika många svarta bilar till, samt ytterligare en del gröna. De fyrkantiga 940- och 740-modellerna kallades sossecontainrar. Det kantiga, trubbiga och kärva passade oss svenskar. Snacka sen om designframgångar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.