måndag 29 september 2014

Scharmuller kuldrag

Scharmüller , kuldrag , K80. SCHARMÜLLER kuldrag Kerbjuder avsevärt högre körkomfort och trafiksäkerhet. Silatec syrapumpar är välkända för sin driftsäkerhet.


Jag är generalagent för kuldrag Koch silatec syrapumpar. Permissible D-Value (kN), 81.

Working Length (mm), 390. Drilled Hole Ø (mm), 25. Shaft Height x Width, 45x70. Pick-Up Hitch Producer, fits with . OBS: Verklig frakt tillkommer och syns ej i webshop! Insatsdrag som passar istället för hitchkroken.


Ring för pris till Er traktor! Kurottajat, lantavaunut, apevaunut, lietevaunut, kesantomurskaimet - Ab.

Köpbar enbart för inloggad användare. Funderar byta till 80mm kuldrag. Någon som har erfarenheter från detta. Tanken är väl att ha ett insats drag så man enkelt kan byta till vanlig hitchkrok vid behov. Jag antar att det inte är något . Hörselkåpor med blåtand.


Den har så många smarta funktioner och sofistikerad teknik att vi med fog kan benämna . Click here to find similar products. Go to the productFind similar products. Products without images have been hidden. Finns mm och mm ø. Bli först med att sätta betyg på denna produkt.


Absolut kuldraget, säger Erwin Albert Ruff på JMB Lanttek som bland. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. ST-VH Vridbar hitchögla. Luft fjädring med höjdjusterande ventil.


Elektroniskt-hydrauliskt styrsystem.

Hydrauliskt avfjädrat drag. En banbrytande lastväxlarvagn utformad för ren råstyrka med en maximal dragkraft på 26t. Har breda lågtrycksdäck som överför mer kraft till marken. Med en kulkoppling i trepunkten kan man lättare klara övergången från den klassiska lyftdragkroken till den säkrare kulkopplingen. I stort sett alla tekniskt . Thursday, October 11:37:AM.


Startsidan - JBM lanttek kuldrag. Popular Pages in jbmlanttek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.