måndag 22 september 2014

Trädgårn staying alive

Kom och dansa loss till den bästa musiken från 70-, 80- samt 90-talet. KMgSp SNSB Sveriges näst snyggaste ban. Club Staying Alive - Göteborg, Göteborg. DJ Events – Evenemang – Underhållning!


Alla typer av fester behöver en proffs discjockey.

En Dj från oss gör Er fest oförglömlig. Ja ibland drar man in till stan och skojar till det lite. DJ Tom at Staying Alive.


Sveriges största aktivitetsforum för dig som är aktiv och gärna träffar nya människor. Tackar man ja till event, så står man med på gästlistan automatisk. Gamla Ullevi Restaurang och Konferens, Parkgatan 55.


Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck.

Schweizeri kallades det då, även . OBS ANGÅENDE GÄSTLISTAN! HappyPharrell Williams . Det närmaste man kommer i göteborgska motsvarigheter är Stayin Alive och Out of office på Trädgårn , Yaki Da och Lounge(s), där helgen kickas igång med afterwork runt 16-snåret varje fredag för att sedan mynna ut i dans dans dans. Fredrica Höglun handläggare på tillståndsenheten i Göteborg, har . OBS, vi stänger insläppet kl. Släktingarnas stora hus är fyllt av hemligheter.


Men det största mysteriet lär Mary känna i den övergivna, muromgärdade trädgården som hon med goda människors hjälp lyckas väcka till liv. Efter en roman av Frances Hodgson Burnett. Ladda ner filmhandledningen till Den hemlighetsfulla trädgården som PDF. Michael och Evelina var också med och kollade läget.


Christian körde lite motorsåg. Nu på fredag den 18:e augusti gör vi ett gig på Staying Alive - Supernice Ca 17. Foto: Fotograf Per Jahnke Art cover: Cecilia Cia Bengtsson . Här träffas vi alla som upplevde dessa år och vill ha mer, inte bara av de mest uppenbara hitsen,utan även alla de ibland glömda låtar som var själva stommen på våra dansgolv.

Stor premiär fredag Februari på Trädgårn Göteborg. I våras var vi uppe i Stockholm för att delta i ett bloggevent anordnat av Travellink för resebloggare. Bara några veckor tidigare hade jag ju också haft turen att få vara med bakom kulisserna av deras kampanjfilm “Follow Your Heart“.


Och när vi ändå var uppe i Stockholm . This Pin was discovered by Claire Armstrong. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.