fredag 19 september 2014

Traktorkort utbildning

Förarprovet för traktorkort består av ett kunskapsprov. Traktorkortet ger också rätt att köra . Du får dock köra en kortare sträcka på väg om du kör till eller från en arbetsplats eller mellan en gårds ägor eller för liknande ändamål även om du inte har . När du kör traktor ställs det krav på dig som förare vad gäller trafiksäkerhet och kunskap. Här kan du läsa vad som gäller om du vill ta . Om det finns särskilda skäl kan du få dispens för att ta traktorkort redan när du är år.


AM-körkort för EU- moped ger dig även rätt att köra traktor från år. Du som ska arbeta som maskin- eller kranförare ska ha rätt kunskaper. Utbildning och kompetensprov genomförs av instruktörer som har avtal med TYA eller under vissa villkor i det egna företaget. Efter din utbildning utfärdar utbildaren antingen ett . Det är däremot tillåtet att köra traktor även utan traktorkort eller körkort om det är en kortare sträcka som är mellan olika gårdar etc.


Info och tips för förarutbildning och körkort till traktor, fyrhjuling och terrängfordon. Om traktorkort , terrängvagnskort, skoterkort, fyrhjulingskort. Men innan ett prov kan bokas behöver du ha körkortstillstånd för traktorkort. Mer information finns här. Vanligtvis så går det bra att studera teorin själv hemifrån och lättast är att köpa traktorboken, körkortsboken samt datatester via . Ditt traktorkörkort gäller för.


Körkort för traktor (T). Jord- och skogsbrukstraktorer, motordrivna arbetsmaskiner. För mer information är ni välkommen att besöka oss eller kontakta oss på telefon.


För att du ska få gå upp i examen i klass T krävs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.