torsdag 25 september 2014

Saker att göra på sommaren med kompisar

Skicka brev till kompisar och släktingar. Bind en krans av blommor från. JOCKIBOI: ”Gå bort från datorn och mobilen och upptäck hur fint Sverige är på sommaren.


Känn ingen press att du måste göra saker. Träffa dina kompisar och njut av att bara .

Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla saker är helt. FRIDA listar roliga saker som ni kommer vilja göra. Sommaren ÄR faktiskt kort. Osäker på vad du ska göra i sommar? Skolan är snart slut och du och din BFF förbereder er på allt kul ni ska hitta på under lovet.


Snart är sommaren äntligen här! Ha en poolfest (pool party) 14. Gör en soltatuering på kroppen med hjälp av solkräm 15.

Sov utomhus en kväll med en kompis , i tält eller bara på marken 16. Fota vart du än går och gör sedan ett album i slutet av sommaren med alla bilder du tagit 17. Bygg sedan en koja i skogen, där du kan sitta och läsa, prata eller fika resten av sommaren. Daniel och jag byggde ofta kojor när vi var små.


Fixa en fotoutställning tillsammans med en kompis. Skriv en novell om magiska djur. Bjud in familj och vänner till vernissage! En heldag med din BFF behöver inte kosta skjortan. Här kommer tips på saker ni kan göra tillsammans som inte kostar en krona.


Hej mina vänner på Swec! Vi letar efter saker vi kan göra istället för att sitta inne och gejma F2P spel, och snälla föreslå inget dumt eller extremt onödigt och absolut inget . Dra över några kompisar och ha ett målarparty! Nu kan du och barnen hänga mer ute, här får du tips på roliga saker ni kan hitta på tillsammans hela familjen.


Köp ett brännbollsracket och några tennisbollar och kör brännboll med kompisar och grannar. Visste du att du kan göra saker som inte kostar några pengar alls. Det är faktiskt sant och därför tänkte jag delge.


Därför listar jag idag em lista på saltet du kan göra helt gratis.

Har du inga böcker finns det. Kortspel brukar ibland vara uppskattat. Sitter du fast hemma i stan hela sommaren ? Eller har du svårt att komma på roliga planer för dig, din partner och era kompisar ? Här följer roliga, spännande och romantiska saker som du och din partner .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.