fredag 19 september 2014

Jobba i klädbutik stockholm

Om dig Vi söker dig som studerar och vill arbeta extra på helger och lov. Visa alla Stenströms Flagship store jobb - Jobb i Stockholm. Lediga Butik jobb i Stockholms Län på Indeed. I ditt jobb ingår även de vanligt förekommande arbetsuppgifterna som bl. Du kommer att få arbeta i en butik med härlig atmosfär och med fantastiska kunder från hela världen.


Brinner du för service och sälj är jobb i butik något för dig.

Butiker i dag kan vara alltifrån den lilla shopen med det udda utbudet och några få anställda, till den stora matvaruaffären med en rad olika. Det finns en mängd olika jobb i en butik och den som arbetar som butiksbiträde har i första hand ansvar för att ta betalt för varorna och svara på kundernas frågor. Skicka in din ansökan till oss på Storesupport! Just nu finns det 7lediga jobb - Butiksbiträde Försäljning Affärsutveckling - att söka på Metrojobb.


Förutom att jobba som reparationstekniker kommer du även att ta emot kunder, svara på telefonsamtal, ta emot bokningar, stå i kassan och sälja… jan. Just nu lediga jobb som matchar din sökning Detaljhandel Butik i Stockholm. Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Sök efter lediga jobb i Stockholm och bland tusentals jobbannonser i hela Sverige. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.

Vi presenterar nya lediga jobb dagligen på jobbaextra. Glöm inte att skapa en profil och bli. Vår kund befinner sig i Stockholms innerstad och letar just nu efter personer som vill ansluta sig till . Därför att modet ändras, och mycket snabbt, därför att vi varje vecka öppnar en ny butik någonstans i världen, därför att vi erbjuder mer än 2olika befattningar, därför att det dyker upp nya arbetstillfällen varje dag.


Det är av dessa skäl som ZARA har skapat en internationell portal för jobbsökning. Vi vill växa tillsammans. Så här beskriver våra butikssäljare på Gant Åhléns City sitt jobb. Våra medarbetare i butik arbetar i en engagerande miljö. Vill du jobba extra i vår trevliga butik på NK i Göteborg?


Att jobba på Coop är spännande och utvecklande. Hos oss finns det möjlighet att växa. Coop har cirka 6butiker i hela Sverige. En butik kan ha mellan och 1medarbetare och idag jobbar.


Sveriges största tidning och sajt för unga kvinnor! Jag har nu de senaste åren arbetat nattetid på ett lager, ca 36k innan skatt, så ett rejält lönetapp är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.