tisdag 30 september 2014

Jordborr bensindriven

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Bensindriven Jordborr , Handhållen. En bensindriven jordborr med både Ø 1och 1mm borr. Specifikationer: Motor: cc.


Kan användas till alla våra andra borrar med mm anslutning. Vad klarar en jordborr ?

Använd för t ex stolpar, plintar och växter. Köp redan idag hos oss på Kellfri. Kraftig bensindriven jordborr med en 52cc motor.


Oumbärlig när du ska gjuta plintar i rör eller sätta ner färdiga plintar. Jag har tre olika borr: 10cm 15cm och 20cm. Borraggregat till håltagning för stolpar, gjutplintar, plantering mm. Max borrstorlek : Ø 2mm.


Otroligt effektstarkt tvåmans jordborr med hopfällbar ram. Klarar allt från att borra enkla hål i marken till uttagning av jordprover.

Borrdimension: L100xØcm. Välkommen till oss på Jula! Totalt runt 2stolpar. Jag tänkte förborra med bensindriven jordborr och slå ned stolparna sista biten med hejare. Produktbild Borrhammare, eldriven.


Mycket kraftfull tvåmansborr med extra stoppbrytare för den andra användaren. Hopfällbar ram som är överdragen med ett greppvänligt och slitstarkt material. Idealisk för krävande insatser. Husqvarna 543AEär en robust jordborr som är perfekt när du vill borra hål för t. Den robusta växellådan är framtagen för hårt arbete i fast mark.


FÖR DIN EGEN OCH ANDRA MÄNNISKORS SÄKERHET! Läs och följ nedan angivna råd noggranntl. Jordborren du köpt har konstruerats speciellt för att förbereda jorden för pålning, trädplantering.


Den kan användas på sluttande, bergiga områden . Vi hyrde en bensindriven jordborr då vi behövde gjuta plintar till altanen. Jag tyckte det var bra, att handgräva motsvarande hål skulle säkert ha tagit minst en dag för dessa två, men med mycket mer svett och svordomar. En fråga om bensindriven jordborr.


Vet nån hur lång borren är och finns det förlängningar till dom kompisen vill hyra en sån och borra igenom leran vi har på stället där vi är just nu och letar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.