fredag 29 april 2016

Bästa apparna android 2017

Gör din nya mobil ännu bättre genom att installera de allra bästa apparna. Här är appar du inte får missa. Androidutvecklare lanserar Android Excellence för att framhäva appar och spel som tagit fram fantastiska användarupplevelser.


Några av kategorierna är indiespel, startup, bästa Android Wear-upplevelsen, bästa. Så här års bjuder båda .

Apparna är uppdelade i kategorier, så att det blir enklare att hitta de som intresserar dig. Som prenumerant kan du läsa hela artikeln samt de tio senaste numren av PC-tidningen i mobilen eller pekdatorn via . Detta genom att förse dem med en speciell märkning kallad ” Android Excellence”. Det vimlar av Android - appar där ute.


Inte sällan är utbudet så . Ta del av miljontals nya appar , spel, låtar, filmer, TV-serier, böcker, tidskrifter och mycket annat för Android. Var du vill, när du vill, på alla dina enheter. Telefonen blir alltmer navet i våra liv.

Vi samlar våra bilder, våra kontakter, våra innersta tankar, våra möten, vår ekonomi, våra konversationer och mycket mer. Idag kommer de flesta mobiltelefoner med en solid uppsättning appar för både mail, foto, kalender, anteckningar, surf och dokument. App för smoothies – Daily blends. Då ska du ladda hem Daily blends! We ARGH Pirates – Klurig skattjakt med pirattema.


Listan över årets fem mest populära appar och spel hittar ni här nere. Kameran är ju fortfarande densamma, men de olika apparna kan bidra med användarvänlighet, fler inställningsmöjligheter eller bättre funktioner för bildbehandling och . Presentera de bästa gratis apps. Att bara söka appar på måfå är tämligen hopplöst.


Då är det bättre att förlita sig på sajter som på ett eller annat sätt testar appar och listar de bästa. Topplistan har ingen inbördes ordning – vilket de . Eniros app på sjön – Eniro sjökort. Hämta hem Eniro på sjön och se var närmsta gästhamn, mataffär, restaurang är och du kan se gratis sjökort längs med svenska, norska och danska farvatten. Om du vill använda sjökorten offline behöver du Pro-versionen som kostar pengar.


Appen finns både på iOS och Android. Vi tar en titt på de bästa rengöring appar för android i följande artikel. Vilken den absolut bästa podcast- appen till Android är råder det delade meningar om.

Dels är det en smaksak, hur man personligen vill att en sådan app skall vara utformad och vad man har för behov som podcast-lyssnare. I denna artikel kommer jag tipsa om stycken grymt bra appar när det gäller att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.