torsdag 28 april 2016

Starta motorsåg

Startprocedur steg för steg. Se först till att omgivningen har säkrats och kontrollerats. Sedan kan du börja arbeta med sågen.


Följ säkerhetsanvisningarna (även dem som finns i din bruksanvisning) när du utför vart och ett av följande steg: Steg av 15: Innan du startar motorsågen skall du slå till . Du vill starta din motorsåg ? Vi visar dig hur det går till - steg för steg och med många detaljerade bilder.

Dessutom kan du ladda ner all information i pdf-format, skriva ut dokumentationen och alltid ha den till hands. Du får en detaljerad beskrivning med bilder hur du startar din STIHL motorsåg. Oavsett vilken startmetod du väljer ska du komma ihåg att kedjebromsen alltid ska vara aktiverad. Varför är motorsågen svår att starta ? De flesta motorsågar kräver många drag i startsnöret om de stått en tid eller om man kört slut på bensinen.


Många drag kan vara helt normalt. Avverkning med motorsåg - Duration: 10:05. Det beror på att bensin .

Att starta en motorsåg med choke, markstart. Guide och instruktion från STIHL. Kedjebromsen bör vara aktiverad när du startar motorsågen.


Nu vill den fanimej inte starta av nån anledning. Tydliga instruktioner om hur du startar din bensindrivna McCulloch- motorsåg , inklusive kontroll av sågen och en steg-för-steg-guide för korrekt och säker start av sågen. Sågen är utrustad med en så kallad primer-pump, vilken tillför bensin till förgasaren vid kallstarter. Vet inte om det har nåt med saken att . Jag startar ofta som du beskriver men det är absolut inte godkänt om du skall ta ett förarbevis på motorsåg.


Nu brukar sågen starta fint. Sätta bakre handtaget mellan benen och . Om man fortsätter med choke efter punkt så blir den sur direkt och du kan dra tills du blir blå. Konsten att starta en motorsåg - Duration: 1:41. Alla trimmers och buskröjare.


Jonsered motorsågar: egenskaper och fördelar . Den var så gott som tömd på både kedjeolja och bensin när jag hittade den. Målet vid projektets slut har varit att konstruera en fungerande prototyp för . LÄTT ATT STARTA , SVÅR ATT SLÄPPA.

ANTAL SNITT PÅ EN LADDNING (CM STAV):. Husqvarna Motorsåg 4E-Series TrioBrake. KÖRTID PÅ EN LADDNING: min. HUSQVARNA 1- MOTORSÅG. Utrustad med bränslepump och stoppkontakt som återgår automatiskt för enklare start.


Lätt och effektiv såg för villaägare, perfekt för alla som letar efter en motorsåg som är ovanligt lätt att starta och hantera. Dags att röja i trädgården? Här kommer en prisvärd tvåtaktsmaskin som hanterar de flesta situationer oavsett om det handlar om villaträdgår vedhantering eller lättare skogsröjning.


Kedjan spänns med hjälp av verktyg (ingår).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.