tisdag 26 april 2016

Slagborrmaskin hilti

SDS-plus borrhammare, konstruerade för hög prestanda, slitstyrka och längre livslängd vid borrning och lättare mejseltillämpningar. Allt i originalväska i ett begagnat bra skick, fullt fungerande. Jan Hilti TE-slagborrmaskin. Dec Hilti te4-Asuper fräsch o går kanon säljes naken i låda.


Slagborrmaskin Hilti TE 10.

Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. SLAGBORRMASKIN MAKITA 18V DHP484Z Z-MODELL KOLBORSTFRI. Borra med kvalité och sladdlöst!


Kolborstfri 18V slagborrmaskin med mm . Se alla auktioner i kategorin Diverse. V batteridriven borrhammare med låg vikt för överlägsen hantering i serieapplikationer.

Ergonomiskt utformat D-handtag för komfortabel användning under långa perioder. Hög batterikapacitet – borrar fler hål per batteriladdning än andra batteridrivna borrhammare i samma klass. För kommande renovering i källaren (vi har granitfot under huset) så tänkte jag att det var på sin plats att skaffa en ordentlig slagborrmaskin. Maskinerna borrhammare och bilmaskiner är det många som kallar för Hiltimaskiner. Men det finns andra maskiner än Hilti som klara jobbet lika bra om inte bät.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm.


Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Nov Maskinen fungerar helt perfekt och levereras i väska och med st olika borr. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt.


Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT . This is a judicial sale since the objects belong to a bankruptcy. According to our terms it is therefore not possible to make a complaint regarding these objects.

All bids are binding and the service fee is charged on all items. The item is sold as is, with basic description, . Ska man borra i riktig betong ska man ha en borrhammare och inte en slagborrmaskin. Hilti håller generellt hög klass, men är inte bäst på allt.


Vad är det i en Hilti (te.x TE-5) som gör den så överlägsen att borra i Hård och besvärlig betong. Det har du inte på en konventionell slagborrmaskin , så länken är inte riktigt korrekt. Vid utlåning av slagborrmaskinen kommer en kopia på ordinarie legitimation och kårlegimitation tas som säkerhet. Skulle låntagaren bli ersättningsskyldig så kommer XP-styrelsen införskaffa artiklarna som saknas och en faktura kommer att levereras till låntagaren i fråga.


Hitta slagborrmaskin hilti te och andra hyrmaskiner hos uthyrare i Säter. Borrskruvdragare, batteridriven, -, mm, -, Visa detaljer. Makita DHP481RTJ (2xAh).


Borrskruvdragare, batteridriven, kg , mm . Produktbild Borrskruvdragare, batteridriven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.