onsdag 20 april 2016

Expanderbruk

Expanderbruk är en torrbetongprodukt. Blandas endast med vatten för att få en expanderande massa. Speciellt avsett för tunna undergjutningar. EXM 7är ett expanderbruk med hög korttidshållfasthet. Ingjutningsgods av obehandlad aluminium får ej användas.


Korrosionsskydd för ingjutningsdetaljer av obehandlat stål.

Fogning av betongelement. God vidhäftning och korrosionsskydd för ingjutningsdetaljer. Mycket god vidhäftning till stål.


Användningsområden exempelvis räckesstolpar, maskinundergjutningar, bultförankringar, brolager. Uppfyller kraven för AMA Anläggning enligt CR 059. Godkänt för betongreparation enligt EN . Produktkategorier: Undergjutning.


Förpackningstyp: Småsäck.

Primärförpackningens vikt kg: 25. Artikel Längd (mm): 400. Bruk för fogning av elementfogar utan användning av formsättning.


Nonset 1används till förankring . Som namnet antyder expanderar produkterna innan de härdar. EXPANDERBRUK A-FROSTFR. Appliceras enkelt med pumputrusning eller för hand. Används vid fogning av betongelement och granitblock.


Håller på att lägga expanderbruk högst upp på min pelare som jag murat upp med betonghålsten. Tanken är att expanderbruket skall ligga an mot taket. Verksamheten innefattar allt ifrån konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till san specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter Finja . Köp hos Beijer Bygg för 2kr . Blandning: Blandas maskinellt ca minuter i långsamtgående blandare, exempelvis planblandare. Avsedd för undergjutning, fastgjutning och kringgjutningar av brolager, stål- och betongpelare, räckesståndare m. Samt horisontella betonglagningar och injekteringsarbeten.


Bemix expanderande torrbetong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.