onsdag 20 april 2016

Yamaha båtmotor årsmodell

Tillverkningsår - bokstav …och så börjar vi om. Skylten finnes på motorns upphängningsbygel som bilderna nedan visar: Exempel på placeringar: Exempel . Vi kan också behöva veta rigglängden, utväxlingen med mera för att få fram rätt del. När du köper motor är det därför ett par saker som är viktigare än allt annat att tänka på: Skicket på motorn.


Eftersom du sällan eller aldrig sliter ut en båtmotor så beror värdet av motorn på skötseln.

Skall du köpa begagnad båtmotor är det lätt att bli lurad. Ofta uppges motorn vara flera årsmodeller nyare än den verkliga. Utombordare från Johnson och Yamaha är utmärkta exempel på detta. Yamaha utombordare förändras sällan från en årsmodell till nästa.


Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer ,tillbehör och. Har hørt at det finnes sider på internett hvor man kan sjekke serienummer på båtmotoren for å finne ut hvilken årsmodell det er.

Hvordan du finner ut modell på yamaha. Hej, Jag köpte en maxi 77:a för ett par år sen, och nu har jag fått en spricka i propeller axeln till vår yamaha utombordare (se bifogad bild). Jag har idag köpt en båtmotor och är nu varken utan båt eller motor trots mitt nick :).


Det är en Yamaha hk 2-takt med kort rigg. Den är med största sannolikhet från 90-talet men finns det något sätt att få reda på exakt årsmodell. Kan man få fram det med serienummer eller liknande. Passagerare: Sovplatser: Längd: meter. Om du är på gång att köpa en äldre Mercury vill jag bara tipsa dig om att till exempel Yamaha och Mariner från samma tid var mycket bättre och krånglade inte lika mycket.


De drar även mindre bensin, och jag kan inte direkt påstå att det här är taget ur luften heller. Farsan är båtmekaniker och han skakar. Sprayfärg Evinrude blå (XP).


Bäst priser på båtmotorer ! Vi är Sveriges största oberoende båtmotorhandlare! Nya Suzuki utombordsmotorer. Yamaha hk 2-takt (lite nyare årsmodell då), väger bara 1kg.

Står det inte något om vikten på yamaha sidan om kort rigg (längst ner till vänster)? Har för mig att jag har hört talas om vikten 1kg med lång rigg. Yamaha Båtmotor - företag, adresser, telefonnummer. EN KVALIFICERAD BÅTMOTOR - OCH VATTENSKOTERVERKSTAD!


Uppsala Marinverkstad är en auktoriserad och modern marinverkstad med personlig service, stort kunnande och många års erfarenhet inom båtbranschen. Här får du professionell hjälp med din båtmotor och vattenskoter oavsett fabrikat och årsmodell ,. Motor, Årsmodell , Impeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.