onsdag 27 april 2016

Stora visningshelgen 2017 göteborg

Under de stora visningshelgerna i januari och augusti är bostadsutbudet som allra högst, något som bjuder på utmaningar för både spekulanter och säljare. Vi har lösningar som skapar bästa möjliga förutsättningar för båda parter. En av årets största visningshelger närmar sig.


Jul- och nyårsledigheten sätter . När i vinter är det bäst att sälja sin bostad?

Den kommande helgen är en av årets absoluta toppar på bostadsmarknaden, och den marknadsförs av flera mäklarföretag som Stora visningshelgen. Men mäklare varnar för bostadsförsäljningar som sker samtidigt med många andra. Bostadsmarknaden är på väg att vakna upp ur sin sommardvala. Men för dig som vill göra det verkliga sälj-klippet är det bäst att vänta några veckor extra.


Välkommen på stora visningsdagen ! Letar du efter ditt framtida drömhem? Söndagen den januari, klockan 12. Den öppna visningen äger rum på HSB Göteborgs.

I helgen är det traditionellt den stora visningshelgen efter jul- och nyårsuppehållet. I år når den gigantiska proportioner. I måndags var hon på en visning på Stora Essingen. Anna-Stina bor i Göteborg och fick jobb i Stockholm i våras, därför söker hon bostad här.


Han säger att man måste vänta åtminstone till efter mäklarnas stora visningshelg , som brukar inträffa någon gång i slutet av augusti och betraktas som en kickoff . Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Från att lunket efter julens ledigheter nu avtagit har det blivit aktiv rörelse på kontoret i Kungsbacka. Till helgen har Svensk Fastighetsförmedling sin stora visningshelg och under denna vecka samt till helgen visar vi tillsammans st. Att centrera samt marknadsföra nya . Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige.


Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. På lördagen den augusti har vi öppet hus på våra kontor.


Passa då på att komma förbi på en kopp kaffe när vi ger dig en På-Plats-Värdering av din bostad. För att du lättare ska kunna hitta det du letar efter visar vi alla våra bostäder . Näst sista helgen i augusti är traditionellt sett en av årets största visningshelger, som av många mäklare beskrivs som Stora visningshelgen. JM erbjuder nybyggda bostadsrätter och småhus.

Vi har bostäder och lokaler runtom i Sverige från Uppsala i norr till Lund i söder. Trycket var högt under årets första visningshelg. I slutet av augusti brukar mäklarfirmorna slå på stora trumman och marknadsföra ” stora visningshelgen ”. EU-toppmötet i Göteborg är ett avgörande tillfälle för framtidsdebatten, enligt dem.


Fin båt med gott om plats för både familj och stuv, en av Pelle Petterssons lyckade båtmodeller. Mäklarna försöker kratta manegen inför stora visningshelgen i augusti. För övrigt vill jag tacka bostadsbubblan.


Kan det inte vara så att mäklarna bara säger sanningen? Leif Andersson tror dessutom inte att det är . För många är hemmet förknippat med stora känslor, det är gamla minnen och drömmar om nya, ett bostadsköp är ofta en känslomässig process, säger Claudia. Här kommer Claudia Wörmanns fem tips till dig som står startklar inför årets visningshelg.


För villor var utbudet procent högre. Boolis senaste statistik visar dock att ökningen har fortsatt in på andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.