onsdag 20 april 2016

Cellip privat

I detta abonnemang ingår dessutom en rad funktioner gratis eller till riktigt generös prissättning. Prisjämförelse – fast telefoni. Gör ditt val baserat på om du vill ha full kostnadskontroll eller bara ringa billigt. Våra fast telefoni abonnemang är baserat på IP-telefoni som användare märker du ingen skillnad mer än att det är mer flexibelt och billigare.


Vi svenskar reser alltmer, både i arbetet och privat och det har gjort internationell roaming till något som vi ständigt tänker på. Att överskrida sin surfpott kan bli en dyr historia. Cellip erbjuder ip-telefoni i alla stadsnät.


Därför har vi utrustat våra mobilabonnemang för företag med enkla paket så att du ska kunna surfa för en fast kostnad. Observera att dessa abonnemang inte kan tecknas eller bytas till, utan . Fullmakten är bindande, portering kommer att initieras och betalning för portering måste erläggas. FASTA PRIVATABONNEMANG . Undertecknad godkänner härmed de kunduppgifter som finns på abonnemanget hos Cellip. Uppsägning av numret sker med automatik när du . Utgående telefoni kostar numera mindre än ett öre i minuten utan andra fasta kostnader via många operatörer så det priset är inte lönt att jaga.


En annan möjlighet är att ha ett privat tele-nät sammanknytet med en egen televäxel, PBX.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.