torsdag 21 april 2016

Djurvårdare d9 utbildning

Jag är jätte intresserad av denna utbildning. Du läser på heltid i två terminer och efter avslutad utbildning erhåller du gymnasiebetyg i de kurser du läst med godkänt resultat. Vill du jobba på djursjukhus eller djurklinik? Exempel på framtida arbetsplatser är djurvårdare inom djursjukvård eller som djurvårdare rent allmänt. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill komma och prova på vår utbildning för en dag.


Här får du möjlighet till praktisk utbildning inom bland annat tassbandagering, medicinering, enklare hälsokontroller samt hur man assisterar veterinärer vid undersökningar.

Här ingår också kursen D, en grundläggande kurs i läkemedelshantering. Detta leder till att du får utföra särskilda moment i vården av sjuka djur. En kurs för dig som vill skaffa dig en grund för vidare studier inom djurvård.


Alternativt komplettera och fördjupa dina befintliga kunskap kring djur- och djursjukvård. Inom den svenska djursjukvården kan man arbeta antingen som legitimerad djursjukskötare eller som djurvårdare. Om du har gått en utbildning för ett av djurslagen och vill komplettera din utbildning med ytterligare ett djurslag behöver du endast läsa de moment som är specifika för det ytterligare djurslaget. Djurvårdare - Djursjukvård Naturbruksskolan Uddetorp.


Sällskapsdjur (DJUSÄL01) 1poäng.

Hitta din utbildning på AllaStudier. Du har möjlighet att ta D(läkemedelshantering), då blir du Djursjukvårdare på utökad nivå vilket ökar dina anställningsmöjligheter. Inga andra förkunskaper krävs. Veterinär Connie Regnersen har regelbundet mottagning här på Nordvik, du får delta vid behandlingar som en del av din utbildning.


Hon har även en del teori med de elever som läser mot . Läs en utbildning i Djursjukvår Jakt och viltvår Hästskötare, Hundskötare, Skogsmaskinförare, Preparand. Du kan avgränsa din sökning och få ytterligare information om hur man utbildar sig till olika yrken inom området. Grundläggande farmakologi . Grundkurs i läkemedelshantering ger den som. Det innebär att under den tid som bestämmelserna gäller införs undantag från behandlingsförbudet för djurvårdare på tre nivåer. Läs mer på Jordbruksverkets hemsida.


Drömmer du om att arbeta med djur i framtiden? Kanske på djursjukhus, djurpark , hunddagis, kennel eller zoobutik? På Tenhults naturbruksgymnasium kan du kombinera din gymnasieutbildning med ditt intresse och få en bra grund att utgå ifrån antingen du vill arbeta direkt efter gymnasiet eller studera vidare på högskola . Efter avklarad utbildning började hon jobba på Viskadalens Djurklinik som rehabansvarig samt som djurvårdare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.