fredag 29 april 2016

Sveriges radio p4 plus

Kanalen som ger dig en mix av musik genom årtiondena till i dag. Dygnet runt med musiken du älskar och saknat. Programledare för Önskesöndag med Lisa Syrén klockan 14. Det blir mycket musik när alla över får en egen kanal i Sveriges Radios utbud.


Det finns över två miljoner svenskar som är över och nu ger vi dem det som många av dem önskar. Bra musik från 50-talet och framåt, samt guldkorn från .

Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Vi spelar musiken som du drömt om att få höra i radion igen. Sveriges Radio i din Android-telefon eller surfplatta. PPlus Sveriges Radio , Stockholm.


Du hör direktsända kanaler som P P Poch P4. Du kan också lyssna strömmande på alla program och ladda ned poddradioprogram eller lyssna offline. På vår infosajt, sverigesradio. Pplus spelar musiken du inte längre hör på radion men som du gillar och som väcker minnen och glädje.


Har du upptäckt Sveriges Radios kanal Pplus.

Det är en kanal som riktar sig till seniorer och nostalgiker. Den hörs inte i FM, men det finns många sätt att lyssna på . På Smampion hittar ni svaret! Lyssna på Pplus Sveriges Radio live. Lätt att använda och gratis. Men målgruppen 60-plusare hör också av sig för att.


Genom undersökningar och intervjuer har de . Du kan vara med och påverka innehållet genom att svara på några snabba frågor i vår enkät. Logotyp: Sveriges Radio Hej Hans! Vi kommer inte göra en app för en enskild kanal eller ett program (melodikrysset är undantag) eftersom alla kanaler och avsnitt finns i vår app Sveriges Radio Play. Easy to use internet radio.


Nyheter om radiobranschen i Sverige och världen. Sedan tidigare presenterar Marika. Sveriges Radio (SR) har tagit åt sig av kritiken angående musikutbudet på P och det är ju bra, men vad gör man?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.