fredag 29 april 2016

Gratis ved stockholm

GRATIS I STOCKHOLM är det självklara valet när du söker eller arrangerar kostnadsfria evenemang i Stockholm. I Stockholm finns det många fina och intressanta museer och några av museerna har alltid fri entré för alla åldrar. En del museum har dessutom fri entré vissa dagar. Här hittar du alla gratis nöjen och aktiviteter i Stockholm.


Gratis saker att göra i Stockholm. Tips om gratis saker och upplevelser i staden, omkringliggande natur, aktiviteter, event och konst och museum.

Bortskänkes i Stockholm. Här ser du alla annonser som bortskänkes och är från Stockholm. Om du fyller i ditt postnummer på sidan inställningar så ser du hur långt bort varje annons är. TV och gästsäng Enskededalen. Alla gillar vi ju gratis.


Det kan vara ett gratis museebesök, stand-up, fira Sveriges Nationaldag, film, sport, Midsommarafton, sightseeing och festivaler. En del är gratis året om och en del är säsongserbjudanden. Hitta gratis evenemang i Stockholm.

Festivaler, konserter, familjeaktiviteter och andra spännande gratis evenemang. Stockholms konst- och kulturliv har nu blivit ännu mer tillgängligt. På över ett dussin museer betalar du inget inträde alls utan kan helt gratis.


Allt från skärgårdsvistelser till konst – mycket av Stockholm s skatter är helt gratis. Om du är nyfiken på Sverige bortom en Toast Skagen och snaps ska du fortsätta läsa. Vi vet nämligen exakt hur du kan ha massor av kul i Sveriges huvudstad – utan att betala något.


Kolla alltid på respektive länk att uppgifterna fortfarande stämmer innan du ger dig iväg. På flera håll i Stockholm finns fotoutställningar som är gratis att besöka. I Kulturhuset vid Sergels torg finns i stort sett alltid en eller . Det är helt gratis att besöka gårdarna. Djuren är ofta ute i sina hagar under dagtid.


De mest klassiska Luciatågen i Stockholm hittar du på Skansen, Nordiska Museet och i Storkyrkan. För att titta vad som gäller för respektive . Men det lussas så klart på många håll i. Det Stockholmsbaserade företaget Instabridge har en app som hjälper dig att hitta dem! Finns för både Android och iOS. Det finns mängder av ställen med gratis WiFi i Stockholm.


Här nedanför är ett urval av ställen med gratis WiFi: Stockholm Visitor Center Namn: Homerun Wireless Zone och Telia Wifi.

Vill du göra något roligt i Stockholm men inte har några pengar? I dagens podd tipsar Jonas om en webbsida där man kan hitta intressanta aktiviteter som inte kostar någonting. På tre ställen runt om i Stockholm kan du varje lördag haka på en 5- kilometersrunda där du, förutom att träffa andra löpare, även får tiden registrerad – så att du kan jämföra från vecka till vecka. Men även om det är tidtagning så finns inga krav på hur snabbt du springer, alla är välkomna.


De flesta parkeringsregler gäller i hela landet. Stockholm - from museums and tours to concerts and other activities. Trafikförordningens lokala föreskrifter och bestämmelser.


På Transportstyrelsens sida kan du läsa om lokala trafikföreskrifter för alla kommuner i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.