onsdag 27 april 2016

Bröllopsplatsen

Bröllopsplatsen är en bröllopsbutik på nätet med fokus på dekorationer. Vigselceremonin brukar oftast äga rum vid den runda dammen och brudparet kan göra entré genom de vackra rosbågarna. Genom hela Rosparken går rosgången. Pergolor av stål där klättrande rosor får fäste omsluter besökaren i färgrann och doftrik skugga. Jag försöker dela med mig av erfaranheter i planering av bröllop och tipps och trix på bröllopsdekorationer mm.


Ta sig till vigsel och bröllopsplatsen. Vigseln kommer ske i Odensåkers kyrka och den efterföljande middagsfesten är på Odensåkers hembygdsgård som är gångavstånd från kyrkan. Adress: Odensåkers Kyrka Odensåker Logården 1. Här har högst fokus handlat om praktiskt och funktion. Allt på sidan är bara några klick ifrån beställning och tack vare att hemsidan och . Nu sitter jag, Elsa, Angelica och Alice i bilen på väg till platsen där jag och Ibbe ska gifta oss nästa sommar. Det ska bli så kul att se hur det ser ut.


Vi har bokat allt utan att veta det, haha. Lite knäppt men jag var höggravid och det började hetsas om att vi verkligen måste boka om det ska bli något bröllop . Tips, idéer och bröllopsdrömmar. Bröllopsceremonin är den viktiga delen av din bröllopsdag.


Alla detaljer måste sammanfalla med varandra från dekorationerna, klänningen och till och med till bakgrundsmusiken själv. Att välja en låt som ska spelas vid denna äktenskapsplats måste göras med stor omsorg så att den kommer att . Peter Bengtsson som gjort sig känd som en färgstark och inspirerande profil i TV- programmet Trädgårdskampen, sköter presentationen. Resultatet av besökarnas doftprovning . Visa fler idéer om Brudklänningar, Bröllopsdekorationer och Bröllopsfotografering. Vi ska åka en bokad spårvagn tillsammans med alla gäster!


På spårvagnen ska vi då skåla i lite champagne och äta lite snittar. Vi tycker att det ska bli extra roligt . Jag funderar på hur långt ni har mellan platsen där ni ska gifta er (kyrkan eller annan plats) och festlokalen? Swedish mirror threehouse hotel! Upplagd av Fru Suokas kl. Vi gifter oss på Stor-Sarvlax gård i Pernå som ligger en dryg timme från Helsingfors.


Vi ordnar även busstransport från Helsingfors centrum till festplatsen med start klockan 12. Kiasma, och busstransport tillbaka när festen är slut. Menemme naimisiin Suur-Sarvlahden kartanossa Pernajassa, tunnin . För fem år sedan gifte vi oss här. Lika vackert idag som då.


Inga kommentarer: Skicka en kommentar. Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. Jag är en barns mamma och lyckligt gift med J.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.