fredag 29 april 2016

Strömavbrott solna

Du kan själv se om ditt strömavbrott redan är registrerat hos oss, då syns en markering på kartan. Det betyder att vi jobbar på att avhjälpa felet och du behöver inte anmäla det till oss. För att läsa mer om avbrottet och när strömmen beräknas vara tillbaka klickar du på markeringen på kartan tills informationen visas.


Ingen prognos än så länge. Håll dig uppdaterad på vattenfall.

Vattenfall rapporterar om strömavbrott för 7hushåll i Solna. Råsunda, Huvudsta, Hagalund och Solna Centrum är drabbade områden. De flesta av kunderna fick tillbaka strömen mellan klockan fyra och halv fem. Med vår nya tjänst får du snabbt koll på aktuella strömavbrott och information om när strömmen förväntas vara tillbaka. Här finns information om både planerade och oplanerade strömavbrott i Ellevios elnät.


Pågående planerade avbrott. Dalarnas län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Norrbottens län . Centrala Solna har fått tillbaka strömmen efter det avbrott som drabbade delar av kommunen, norr om Stockholm, strax före klockan på torsdagseftermiddagen.

Vad ska du göra vid strömavbrott ? Hur håller du dig informerad och vad kan du göra för att förbereda dig? I Bergshamra pågår just nu ett strömavbrott och många hushåll och verksamheter drabbas. De kraftiga vindarna har lett till strömavbrott runt om i länet.


Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Tre Kronors möttes av ett kompakt mörker i sin sista träning före OS-säsongens första landskamp mot Tjeckien. Hjärt-illustration: Ludwig Hitta Vilse- klubben Puff för Podd 72. Botkyrka drabbades av strömavbrott klockan 16:18. Personal från Ellevio är på plats för att åtgärda felen. Läs mer på Ellevios sida.


Stockholms Kooperativa Bostadsförening, är en kooperativ hyresrätts- förening. Strömavbrott i hela Solna Olyckor och katastrofer. Stort strömavbrott i Solna.


Avbrottet orsakade förseningar i tunnelbanan. Orsaken var att en transformatorstation i Järva löste ut. Kommer Golfströmmen att förflytta sig om glaciärerna smälter?

Smältande glaciärer befaras kunna rubba Golfströmmens flöde. Det finns forskning som tyder på att de stora mängder kallt sötvatten som skulle släppas ut i Nordatlanten om glaciärerna smälter skulle kunna få Golfströmmen att . Ett strömavbrott i ett STOKAB utrymme påverkar just nu vår bredbandsleverans till kunder i områdena: Årsta, Stora Essingen, Hägersten, Huddinge och Fruängen . Inkoppling av kunderna i området görs stegvis. Mer information publiceras . Milleteknik lanserar PoE Serien – en teknik som kombinerar tekniken i en batteribackup tillsamman.


Maria Lidzell berättar att kunder har rätt till avbrottsersättning om strömavbrottet varar minst . Här kan du ta del av viktig driftinformation som eventuella elavbrott i Elverkets elnät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.