onsdag 20 april 2016

Flaggstång montering

Använd de låga muttrarna (C). Avståndet skall vara mm. Det nu färdigställda markfästet pressas ner i betongen samtidigt som det ruckas fram och tillbaka med små rörelser.


Glöm ej att placera gångjärnsdelen åt det håll där man lättast . Hissa flaggan för de stora festligheterna och upp med vimpeln alla dagar.

Så här gör du när du monterar en flaggstång ! Att sätta upp sin nya flaggstång behöver inte vara speciellt komplicerat om man laddar hem och följer nedanstående monteringsanvisningar. Klicka här för instruktioner för hur montering ska ske vid val av U-balk. Drömmer du om att ha en flaggstång i trädgården? Eller planerar ni att montera en flaggstång utanför företaget ? Minimera risken för att något blir fel vid flaggstångsmonteringen genom att anlita våra tjänster, vi är har lång erfarenhet av montering av flaggstänger och är specialister på området.


Att resa en flaggstång är inte speciellt svårt.

Förr tillverkades alla flaggstänger av trä, något som är ovanligt idag. Nuförtiden är flertalet stänger tillverkade av PVC, något som medför en enkel montering och ett minimalt underhåll. Först och främst behöver man bestämma stångens placering, material och storlek. Flaggstången är gjuten i ett stycke i glasfiber.


Materialet är okänsligt mot väder och vind och i stort sett underhållsfritt samt med års garanti. Vi levererar och installerar enskilda flaggstänger till privatpersoner såväl som större mängder av . Du kan köpa flaggstång direkt på nätet av oss! Ge oss dina önskemål, så ger vi dig valmöjligheterna. Behöver du hjälp med montage eller reparation av din flaggstång kan vi även hjälpa till med det.


Funderar du på att skaffa en flaggstång till villan eller sommarstugan, finns här anvisningar hur du ska montera den. Enkelt och säkert montage av flaggstång. Vi har ett flexibelt flaggstångsfäste som är anpassat för både mark– och bergmontage. Montering av flaggstång är enkelt! Fungerar utmärkt till flyttbart fundament och fasadfäste.


Behöver ni hjälp med montering av flaggstång , kontakta oss!

Fyll gropen med betong och förankra markfästets bultar och fästplatta i betongen. För montering på berg, borras tre hål för förankringsjärnen och fixeras med cement. När betongen är hår efter ca tre dygn, fäster man flaggstången i den . Elvi har filmat under monteringen av flaggstången. Flaggstänger och tillbehör upp till 15års garanti. Fäste i mark, berg och befintlig betong.


Följ fabrikan- tens anvisningar. Kapa förankringsjärnen till en längd av minst. Anslags- muttrarna ska vila mot berg eller . Tips och tricks kring att köpa flaggstång här! Trä linan (A) genom kulans roterande fäste (B) och skruva fast det i flaggstångens topp med de tre medföljande skruvarna (C).


Vid användning av ISS (Invändigt Säkerhetssystem), montera motvikten (D) enligt anvisning och fäst linan. För ISS skall alltid motvikten dras upp i topp . Det är givetvis viktigt att du är noggrann vid monteringen av flaggstången så att den utförs på ett korrekt sätt. Det finns flera olika varianter för hur man kan fästa flaggstänger: i marken, i berg, i ett fundament eller i ett U-balksfäste. Om flaggstången ska fästas i mark gjuter du ett fundament av . NordingStången kan monteras i befintligt u-balks fäste, stenstolpar eller andra sorters fästen.


Vid montering av stänger i mark rekommenderar vi sk bergsfäste, då gjuter man ner st varmgalvade gängstänger som man sen bultar fast fästet i. Då går det alltid att justera rakheten på stången efter montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.