fredag 22 april 2016

Rottne industri ägare

Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Rottne Industri Aktiebolag. Som draghjälp hade hästen redan fått permission och man använde i stället en traktor till att köra ut timret. Men lastningen fick fortfarande . Vårt huvudkontor ligger i Rottne.


Här arbetar vi huvudsakligen med produktutveckling, tillverkning och slutmontering.

Vi har också vårt reservdelslager, serviceavdelning och utbildningscentrum i Rottne. I Rottne finns cirka 1anställda. Rottne Industri AB är ett företag som tillverkar bland annat skogsmaskiner, skördare och skotare för storskogsbruket.


VD Rolf Andersson och Exportansvarig Roland Axelsson har tidigare varit. Fram till sommaren var var det bra fart. Sedan tuffade det till sig.


Orderingången sjönk kraftigt och nu varslar skogsmaskintillverkaren Rottne Industri personer om uppsägning vid anläggningarna i Rottne, Lenhovda och Stensele.

Detta genom ett avtal med de argentinska återförsäljarna Inderfor. Enligt Smålandsposten växer de i både Ryssland och USA och nu har de också tecknat ett avtal med Inderfor, en argentinsk återförsäljare. Växellådan är automatisk och motorn på 223hk drivs med diesel.


Fordonet ägs av Rottne Industri Aktiebolag från ROTTNE. Det finns totalt st fordon registrerade på . Avtalet innebär att Rottne Industri för första . Avspärrningsaktionen på E gav eko i hela landet. Rottne industri AB har tecknat återförsäljaravtal med det argentinska bolaget Inderfor.


Rauma Repola drev dock igenom nedläggningsbeslutet, men efter ett par år med ny ägare och konkurs tog småländska Rottne Industri över. Sen dess har verksamheten varit stabil. I dag är drygt personer sysselsatta i fabriken.


Läkare slår larm om att anställda på Rottne Industri har fått problem med luftvägarna. Jim Johansson är en av dem som har fått i sig så kallade isocyanater. Sen tidigare har de agenturen på Huddig grävlastare och Massey Fergus lantbruksprodukter.


Staffare AB är etablerade på flera platser i Sverige med huvudkontor i Hudiksvall. Säljdistriktet för Rottnes skogsmaskiner .

Se ägare i Bilregistret! Anna Rundgren är även skriven här. Anders Börjesson i Växjö har bolagsengagemang. Rottne presenterade nyligen sin nya 12-tonsskotare – Rottne F11D – på den tyska skogsmässan KWF.


Ny ägare till Ikea industry Glommersträsk. Rottne Industri har tecknat avtal med Ferronordic Machines AB som blir officiell distributör av Rottnes skogsmaskiner i hela Ryssland. Avtalet med Ferronordic Machines träder i kraft i december, då företagets. Nu ska de småländska skogarnas värden växa. Leverans av Rottne Fnummer 2till Tjurkhult Skogstjänst AB.


I hytten sitter förare Thomas Svensson och bredvid står Mikael Lönnqvist. Rottnes återförsäljare Sundahls Maskinaffär har levererat nummer 2av den populära skotaren F10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.