måndag 25 april 2016

Grillkol 50 liter

Vindelkol har en tillverkningsmetod för framställning av träkol, som sker i en sluten process, där man har full kontroll på temperaturer och . Vindelns grillkol tillverkas av 1 ren norrländsk skog, helt utan miljöfarliga restprodukter. Jämför priser och läs recensioner på Grilltillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Träkol av lövträd som milas till kol enligt gamla traditioner. Allt för att få ett kol som är jämt i storlek och brinner med hög värme och under lång ti utan.

Den unika grillkolen framställs av Vindelkol som ligger i närheten av Umeå. Grillkolen kommer från 1 ren Norrlandsskog. Eftersom träkolet innehåller minimalt med fukt, säljs kolet på liter och inte på kilo. Den låga fukthalten gör den mycket lättare att tända samt ger ett högre energivärde.


Annan grillkol säljs oftast på vikt . Vi erbjuder kvallitetskontrollerat träkol och grillkol till både industri och konsument. Vi väljer ut de lämpligaste björkarna från vår egen skog. Veden ska vara klyvd före midsommar för att vara klar att elda till hösten…” Senväxt björkved från Källåsen.


Veden kommer från egenägd skog, Källåsen strax söder om Sundsvall i Medelpad.

Där växer träden inte lika fort som söderut och har därför ett större . Träslag utvalda med fokus på smak, brinnti värme och låg. Under vecka kommer en leverans med grillkol och briketter som vi alla hjälps åt att sälja. Det blir cirka påsar per gymnast. Berätta gärna för era släktingar och vänner redan nu och ta upp beställningar innan leveransen har kommit.


Så här går det till när ni köper pallar med grillkol och brikettsäckar från oss. Varje pappsäck innehåller ca liter grillkol. Vårt grillkol är kvalitetskontrollerat.


Priset är 120:- för en påse. Brandsläckare Kg Vit Maskros. Dinitrol Car Svart 500Ml Spray. Kallavfettning Prewash Turtle. GRILLBRIKETTER KINGSTONE KG. FIBERDUK WEIBULLS 2X5M 10M2. VARMKOMPOST GREENLINE MASTER 3LITER.


Kollåda ca liter , Kolarens favoritblandning. Handplockad kol direkt ur milan. Kolpåse ca liter Kolarens favoritblandning. Kolsäck ca liter Kolarens favoritblandning.

Lägg en oöppnad portionspåse direkt på grillen. Tänd i påsens hörn, tändvätska behövs inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.