onsdag 20 april 2016

Dieselkanon med termostat

Novanex tillhandahåller kvalitetsverktyg från bl. Bato Proftool, KS tools, fordonsvår reservdelar till jordbruksmaskiner, traktorer från granit parts, personbilar, släpvagnar, husvagnar. Snabba leveranser, bra kvalitet till rätt pris! Förbränningskammaren är i rostfritt stål.


Värmaren har flamsensor, överhettningsskydd och regleringsutrustning.

Utrustad med skorsten för att kunna leda bort och ut avgaserna. Värmekanon Master 20kw, rostfri brännkammare, HSI-tändning. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat , bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd.


Uppvärmningsyta: 3m³. Har ett garage på ca 45kvm och med 2. Samt ett garage på ca 37kvm med 2. Har pratat med en som har en större dieselkanon med separat avgassystem och han sa att vanliga dieselkanoner kan göra luften torr och obehaglig. Så började tänka på gasoldrivna värmekanoner.

Garage- och dieselvärmare passar väldigt bra på t. Fri frakt och bra priser! Om värmekanonen är utrustad med en termostat (valfri) eller en termostatvärmare, kan den starta när som helst. Separat fraktpris beroende på levadress.


Straw utan skorsten ska inte användas i rum där det finns mänskligt - som ska användas dieselvärmare med skorsten. Värmepuffror är av mycket hög kvalitet,. Dieselkanon med termostat. En elektrisk värmare är snabbt. Innan du startar pannan, undersök att elinstallationen överenstämmer med upplysningarna på typskylten.


Huvudledningen skall anslutas till jordfelsbrytare. Termostat med m ledning. Idealisk till uppvärmning av fastigheter, . Tänkte bygga om den lite med en sådan här också, så man får termostatfunktion, noterade dock att denna varianten från Jula inte har riktigt samma styrkrets som de. Från början tänkte jag att det skulle lösa sig väldigt lätt, jag köpte en dieselkanon :) dock tänkte jag inte på dom hemska avgaserna som kommer från denna.


Efter lite funderande kom jag med ännu en briljant idé! En gasolkamin togs till garaget, fungerade ypperligt efter man förvärmt garaget med kanonen . Bränsletillförsel i Kroll mobila värmekanoner av GK serie sker via inbyggd kompressor pump i värmekanoner GP serie via integrerad högtryckspump.

Så en kombination av termostat och timer kan vara klokt. Exempelvis inpassat med era jobb och era normala skruvtider. Säg att man slutar brukar komma och skruva runt 17-tiden och framåt, då kan timern aktiveras vid 14-tiden och termostaten slår bara igång om det är för kallt.


Min dieselkanon var på 20kW och räckte . Byggtork med skorsten 1kW. Annoncer med Varmekanon på DBA. Stort udvalg af Varmekanon til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. SKORSTENS~udtag Kongskilde KAI HC 47KW kører på diesel el. Fin varmekanon til værksted el.


Vi har den till ett billigt pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.